Ο Δανός πρωθυπουργός έδωσε ένα «ασυνήθιστο» δώρο στον πρόεδρο της Ινδονησίας (pics & vid)
Πηγή: Antara Foto/Rossa Panggabean/via REUTERS

O Δανός πρωθυπουργός Λαρς Λόκε Ράσμουσεν, στο πλαίσιο της συνάντησή του στην Τζακάρτα,  με τον πρόεδρο της Ινδονησίας, αποφάσισε να δώσει ένα ασυνήθιστο δώρο -τουλάχιστον για μία τέτοια περίσταση και για ένα αυστηρό περιβάλλον-  στον Τζόκο Ουιντόντο (γνωστό και ως Τζοκόουι).

Ο λόγος για την πρόσφατη vinyl box επανέκδοση του Master of Puppets", των θρυλικών Metallica. Το box set είναι υπογεγραμμένο από τον ντράμερ του συγκροτήματος, Λαρς Ούλριχ, που έχει γεννηθεί στη Δανία.

«Ο πρωθυπουργός Ράσμουσεν κατανοεί την αγαπημένη μου μουσική» δήλωσε ο Ουιντόντο σχετικά με το δώρο που έλαβε, έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο.

2017 11 28T070651Z 1286562766 RC1935D48FC0 RTRMADP 3 INDONESIA DENMARK
Πηγή: Antara Foto/Rossa Panggabean/ via REUTERS 

Το Μάιο του 2013, ο πρόεδρος της Ινδονησίας παρέδωσε στις Αρχές, ένα υπογεγραμμένο από τους Metallica μπάσο  προκειμένου να εξεταστεί εάν το όργανο ήταν απλώς δώρο ή αποτελούσε παραβίαση κανόνων δεοντολογίας. Το μπάσο είχε δώσει στον Τζοκόουι ο μπασίστας του συγκροτήματος, Ρόμπερτ Τρουχίλο.

GettyImages 509277740
Πηγή: Kevin Winter/Getty Images/Ideal Images

Υπενθυμίζεται πως ο Τζοκόουι έχει εκδηλώσει την αγάπη του για το heavy metal και στο παρελθόν, αποκαλύπτωντας την προτίμησή του για μπάντες όπως οι Napalm Death, οι Lamb Of God και οι Megadeth.

Διαβάστε επίσης