ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα κατέδωσε στην αστυνομία τον 18χρονο γιο της για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Μητέρα κατέδωσε στην αστυνομία τον 18χρονο γιο της για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Riverside Police Department

Η ιστορία μιας μητέρας που αναγκάστηκε να καταδώσει στις Αρχές τον γιο της, έχει συνταράξει την Καλιφόρνια. Ήταν τρεις τα ξημερώματα όταν η γυναίκα πήγε στο τμήμα και είπε στις Αρχές ότι το παιδί της, της είχε εκμυστηρευτεί πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο αγόρια. Η ομολογία αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή για να ξεκινήσει μια σειρά από αποκαλύψεις.

 

Οι αστυνομικοί του τμήματος του Ρίβερσαϊντ, προσήγαγαν τον 18χρονο Ζόζεφ Μπόστον (Joseph Boston), το Σάββατο. Ο νεαρός, όχι μόνο παραδέχτηκε ότι κακοποίησε δύο αγοράκια τεσσάρων και οκτώ ετών, σε ένα δωμάτιο μοτέλ, αλλά ομολόγησε πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά περισσότερα από 50 παιδιά, από την ηλικία των 10 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μπόστον έκλεισε ένα δωμάτιο στο μοτέλ, όπου «συσχετίστηκε» με τα αγόρια που έμεναν στο ίδιο μοτέλ με τους γονείς τους. Ώρες αργότερα, πήρε τηλέφωνο την μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε τις πράξεις του.

Στη συνέχεια, η ίδια τον πήγε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και είπε στον αστυνομικό πως ήθελε να καταδώσει τον γιο της για κακοποίηση.

Του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου κάτω των 10 ετών. Παραμένει υπό κράτηση, ενώ η εγγύησή του ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν του έχει οριστεί δικηγόρος, καθώς η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη.

Οι Αρχές πάντως πιστεύουν ότι ο 18χρονος έχει ασελγήσει σε περισσότερα παιδιά και για αυτό το λόγο, έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του, ζητώντας από όποιον έχει πληροφορίες για τη δράση του ή υπήρξε θύμα του στο παρελθόν να επικοινωνήσει με το τμήμα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στην υπόθεση: «Αυτό πρόκειται να επηρεάσει όχι μόνο τα θύματα αλλά και τους ντετέκτιβ και τους αξιωματικούς μας που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή». Ο ίδιος σημείωσε πως είναι απίστευτα τα όσα έχει κάνει αλλά και η άνεση που είχε μιλώντας για τις πράξεις του, σημειωτέων πως είναι μόλις 18 ετών.

Με πληροφορίες από: Turned in by mom, teen says he's molested 50 kids, police say

By Eliott C. McLaughlin, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ