ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Νεαρή Κινέζα επέζησε μετά από πτώση στο κενό από ύψος 30 μέτρων (vid)

Κίνα: Νεαρή Κινέζα επέζησε μετά από πτώση στο κενό από ύψος 30 μέτρων (vid)
youtube

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια νεαρή γυναίκα στην Κίνα, αφού έπεσε από τον 11ο όροφο ξενοδοχείου, αλλά κατάφερε να επιζήσει.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην επαρχία Γκουανγκζι στη νοτιοδυτική Κίνα. Όπως αναφέρουν κινεζικά μέσα, η κοπέλα είχε μόλις χωρίσει από τον φίλο της και αποφάσισε να πιει με τις φίλες της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, για να τον ξεχάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αρκετές ώρες και αφού είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, γύρω στις 7 το πρωί πλησίασε στο παράθυρο και μεθυσμένη καθώς ήταν, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος 30 μέτρων.

Για καλή της τύχη, η γυναίκα προσγειώθηκε πάνω στην οροφή ενός αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς από κάτω. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αυτό ήταν που της έσωσε και τη ζωή, καθώς η οροφή βούλιαξε «απορροφώντας» μεγάλο μέρος της πρόσκρουσης.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απομάκρυναν τη γυναίκα, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της. Η νεαρή Κινέζα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ