ΚΟΣΜΟΣ

Νεαρός νεοναζί σκότωσε τους γονείς της 16χρονης κοπέλας του γιατί ήθελαν να τους χωρίσουν

Νεαρός νεοναζί σκότωσε τους γονείς της 16χρονης κοπέλας του γιατί ήθελαν να τους χωρίσουν
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/MICHAEL REYNOLDS

Κατηγορίες για δύο φόνους απαγγέλθηκαν σε έναν 17χρονο, οποίος φέρεται να δολοφόνησε τους γονείς της κοπέλας του στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ

Ο Σκοτ Φρίκερ, 48 ετών και η σύζυγός του Μπάκλεϊ Κουν Φρίκερ, 43, πυροβολήθηκαν στο Ρέστον της Βιρτζίνια, την Παρασκευή. Ο έφηβος, που δεν κατονομάστηκε λόγω του νεαρού της ηλικίας του, τους σκότωσε αφού εισέβαλε στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, μια 16χρονη κόρη και ένα 9χρονο αγόρι.

Όπως μετέδωσε η Washington Post, η μητέρα ανακάλυψε στο κινητό της κόρης της προσωπικά tweets που είχαν αντισημιτικό χαρακτήρα. Πίστευε πως είχαν σχέση με το αγόρι της νεαρής και ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου.

Η μητέρα της Μπάκλεϊ, μιλώντας στη εφημερίδα, είπε ότι η κόρη της πίστευε ότι ο νεαρός προσπαθούσε να μεταδώσει στο παιδί της νεοναζιστικές ιδεολογίες και ότι ο ίδιος ήταν υπέρμαχος της άριας φυλής.

Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς ήθελαν να χωρίσουν την 16χρονη από τον νεαρό. Έτσι λοιπόν, έκαναν μια συζήτηση μαζί τους την περασμένη εβδομάδα και πίστευαν πως η σχέση αυτή είχε τελειώσει.

5a402dac1d000027004d3448

BUCKLEY KUHN FRICKER/ FACEBOOK

Το έγκλημα σημειώθηκε στις 5 πμ το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) όταν το ζευγάρι άκουσε έναν θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης τους και βρήκαν εκεί τον έφηβο.

Τότε εκείνος τους πυροβόλησε σκοτώνοντάς τους και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.

Ο νεαρός νοσηλεύεται φρουρούμενος και σύμφωνα με την αστυνομία τα εντάλματα θα επιδοθούν ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ