Κροατία: Ιρακινός μετανάστης ταξίδεψε 400χλμ κρεμασμένος από τον άξονα λεωφορείου
Φωτογραφία Αρχείου - Πηγή: REUTERS/Valentyn Ogirenko

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας νεαρός ιρακινός μετανάστης ο οποίος κρύφτηκε κάτω από ένα λεωφορείο και ταξίδεψε επί πέντε ώρες – διένυσε 400 χιλιόμετρα –  κρεμασμένος από τον άξονα του κάτω μέρους του οχήματος, που έκανε τη διαδρομή Βελιγράδι – Ζάγκρεμπ.

Ο 21χρονος Ιρακινός εντοπίστηκε από τις Αρχές και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από γιατρούς, χωρίς όμως να έχει τραυματιστεί, ανακοίνωσε η κροατική αστυνομία, προσθέτοντας ότι διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες που ο μετανάστης εισήλθε στην Κροατία. Τον μετέφεραν σε κέντρο μεταγωγών στο Τοβάρνικ, στην ανατολική Κροατία, από όπου θα σταλεί πίσω στη Σερβία.

Αξιωματούχοι της εταιρείας λεωφορείων Cazmatrans τόνισαν στην καθημερινή εφημερίδα Jutarnji List ότι ο 21χρονος κρύφτηκε κάτω από το λεωφορείο την Τρίτη.

«Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο κάτω από το λεωφορείο… Καλέσαμε έναν από τους οδηγούς του λεωφορείου και όταν άκουσε τους ασυνήθιστους ήχους, σταμάτησε το λεωφορείο», δήλωσε στην εφημερίδα ένας από τους επιβάτες.

Μόλις το λεωφορείο σταμάτησε κοντά στο Ίβανιτς Γκράντ, 40χλμ νοτιοανατολικά του Ζάγκρεμπ, ο εμφανώς σοκαρισμένος νεαρός άνδρας βγήκε έρποντας κάτω από το λεωφορείο, λερωμένος και με αίματα στα χέρια του, τόνισε ο επιβάτης.

Έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του κρεμασμένος επί πέντε ώρες με τα χέρια και τα πόδια του στον άξονα του λεωφορείου, τόνισαν οι αξιωματούχοι της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!