ΚΟΣΜΟΣ

Εφιαλτικές στιγμές για τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που βρέθηκε στο «μάτι» του κυκλώνα-βόμβα (vid)

Εφιαλτικές στιγμές για τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που βρέθηκε στο «μάτι» του κυκλώνα-βόμβα (vid)
video grab

Ως το χειρότερο ταξίδι της ζωής τους θα θυμούνται οι επιβάτες του Norwegian Breakaway, την κρουαζιέρα τους στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, αφού για τρεις μέρες αντί να απολαμβάνουν τις ανέσεις του πλοίου θαλασσοδέρνονταν στον ωκεανό, μέσα στα τεράστια κύματα που προκάλεσε ο «κυκλώνας-βόμβα».

Το τεράστιο πλοίο αναχώρησε στις 29 Δεκεμβρίου από τη Νέα Υόρκη, για μια κρουαζιέρα με τελικό προορισμό τις Μπαχάμες. Όμως, σύντομα, ο αρχικός ενθουσιασμός των επιβατών που ετοιμάζονταν να υποδεχθούν το νέο έτος εν πλω, εξαφανίστηκε, αφού το ταξίδι τους μετατράπηκε σε… εφιάλτη.

Για τρεις ολόκληρες μέρες το πλοίο βρίσκονταν στο «μάτι» του σαρωτικού «κυκλώνα-βόμβα», με τον καπετάνιο να αδυνατεί να του αλλάξει πορεία και να είναι αναγκασμένος να το οδηγεί μέσα από την καταιγίδα.

Με την επιστροφή τους στις ΗΠΑ οι επιβάτες έκαναν λόγο για την χειρότερη εμπειρία της ζωής τους, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τις δραματικές στιγμές που έζησαν και κάποιοι από αυτούς φρόντισαν να καταγράψουν και να τις μοιραστούν στα social media.

Ένας εξ αυτών, ανέβασε στο YouTuber ένα βίντεο από την… κρουαζιέρα του τρόμου, στο οποίο απεικονίζονται οι πλημμυρισμένοι διάδρομοι του πλοίου, το χιονισμένο κατάστρωμα, ακόμη και τα ταβάνια που έσταζαν νερό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ