ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αποκαλύψεις για τους Τέρπιν: Τι άλλαξε καθοριστικά τη ζωή τους

Νέες αποκαλύψεις για τους Τέρπιν: Τι άλλαξε καθοριστικά τη ζωή τους
Riverside County Sheriff's Department/Handout via REUTERS

Η αδελφή της Λουίζ Τέρπιν, της μητέρας των 13 παιδιών που ζούσαν μία πραγματική κόλαση στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, εμφανίστηκε σε αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Τερέζα Ρομπινέτ, η αδελφή της και ο άντρας αυτής, Ντέιβιντ Τέρπιν, άλλαξαν δραματικά τη ζωή τους όταν εγκατέλειψαν την εκκλησία και ξεκίνησαν να πειραματίζονται.

Η Ρομπινέτ αποκάλυψε πως η Λουίζ ξεκίνησε να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορους άντρες σε ξενοδοχεία – με τη συγκατάθεση του συζύγου της, ο οποίος μάλιστα στις επετείους κάθε τέτοιας περιπέτειας πήγαινε τη γυναίκα του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου τον είχε απατήσει, και έκαναν σεξ.

«Συνάντησε αυτόν τον άντρα σε ένα μοτέλ, έκανε σεξ μαζί του και αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίεργα είναι ότι ένα χρόνο μετά με πήρε τηλέφωνο γελώντας να μου πει πόσο αστείο ήταν που ο Ντέιβιντ ήθελε να την πάει στο ίδιο δωμάτιο στο μοτέλ εκείνο για να κάνει σεξ μαζί της στο ίδιο κρεβάτι που τότε είχε κάνει σεξ με εκείνον τον άντρα που γνώρισε online», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα παιδιά ήταν αποστεωμένα», «Δεν με άφηναν να τα δω»: Συγγενείς των Τέρπιν λύνουν τη σιωπή τους

Πριν από περίπου δέκα χρόνια οι Τέρπιν απομακρύνθηκαν από την εκκλησία και υιοθέτησαν μία πολύ διαφορετική ζωή. Η ίδια επικοινωνούσε μέχρι τότε με τα ανίψια της, μέσω Skype, όμως αυτό που της έκανε εντύπωση είναι πως δεν μιλούσαν άνετα, ήταν σαν ρομπότ, όπως είπε. Μετά από την αλλαγή του τρόπου ζωής τους οι Τέρπιν διέκοψαν κάθε επικοινωνία.

Ακόμη, η Ρομπινέτ αποκάλυψε πως η ίδια, η αδελφή της, η μητέρας τους και άλλα συγγενικά τους πρόσωπα είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από «ένα πολύ πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας, που έπρεπε να αγαπάμε και να εμπιστευόμαστε...».

Οικογένεια Τέρπιν: Τάιζαν τα κατοικίδιά τους αλλά όχι τα παιδιά τους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ