ΚΟΣΜΟΣ

«Ανάρμοστο να ρωτάτε μία κόρη για τη σχέση του πατέρα της με τις γυναίκες» λέει η Ιβάνκα Τραμπ

«Ανάρμοστο να ρωτάτε μία κόρη για τη σχέση του πατέρα της με τις γυναίκες» λέει η Ιβάνκα Τραμπ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA

Μια σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ μπορεί να ενοχληθεί από μια ερώτηση για τον επικεφαλής του αμερικανικού κράτους διότι φέρει επίσης την ιδιότητα της κόρης του; Η Ιβάνκα Τραμπ εκτιμά πως… ναι.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου έκρινε πως ήταν «ανάρμοστο» το ερώτημα που της έθεσε ένας δημοσιογράφος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC, ο οποίος τη ρώτησε τι πιστεύει για τις κατηγορίες που έχουν διατυπώσει αρκετές γυναίκες σε βάρος του ενοίκου του Λευκού Οίκου.

Πρόκειται για τις δέκα γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον μεγιστάνα για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά πριν από την εκλογή του στον προεδρικό θώκο. Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του απορρίπτει κάθε ισχυρισμό και μιλάει για «ιστορίες που επινόησαν» οι καταγγέλλουσες.

«Πιστεύετε τις γυναίκες που κατηγορούν τον πατέρα σας;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος του NBC σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί αργότερα σήμερα.

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά ανάρμοστο να ζητάτε από μια κόρη εάν πιστεύει τις γυναίκες που κατηγορούν τον πατέρα της από τη στιγμή που εκείνος έχει ξεκάθαρα δηλώσει ότι οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι ψευδείς» απάντησε η Ιβάνκα Τραμπ.

«Δεν πιστεύω ότι είναι ένα ερώτημα που θα υποβάλλατε σε πολλές άλλες κόρες» συμπλήρωσε η ίδια.

«Πιστεύω τον πατέρα μου, γνωρίζω τον πατέρα μου. Είμαι η κόρη του, πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να πιστεύω τον πατέρα μου» υπογράμμισε η Ιβάνκα Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ