ΚΟΣΜΟΣ

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα λόγω… μεθυσμένης επιβάτιδας

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα λόγω… μεθυσμένης επιβάτιδας
video grab

Τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης αεροσκάφους από το Μάντσεστερ προς την Πάφο, αναγκάζοντας τον πιλότο να αλλάξει πορεία και να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα.

Η αναστάτωση προκλήθηκε από μια νεαρή επιβάτιδα, η οποία έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ βρισκόταν εκτός εαυτού και έβριζε, ούρλιαζε και παρενοχλούσε συνεπιβάτες και πλήρωμα.

Σύμφωνα με την Daily mail ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής και συνολικά τέσσερα άτομα υποχρεώθηκαν να κατέβουν από την πτήση η οποία συνέχισε το ταξίδι για την Κύπρο λίγο αργότερα.

Ήταν μάλιστα τέτοια η ανακούφιση των υπόλοιπων επιβατών, οι οποίοι κατά την απομάκρυνση της νεαρής από το αεροσκάφος, άρχισαν να χειροκροτούν.

«Ήταν όλοι πολύ μεθυσμένοι. Έπιναν τα δικά τους ποτά στην πτήση. Άρχισαν να βρίζουν, να τσακώνονται μεταξύ τους και να απειλούν άλλους επιβάτες, οπότε το αεροπλάνο άλλαξε πορεία προς την Αθήνα», δήλωσε επιβάτης στην Daily Mail.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η πτήση από το Μάντσεστερ για την Πάφο στις 23 Μαρτίου, άλλαξε πορεία και ότι τέσσερις επιβάτες υποχρεώθηκαν να κατέβουν λόγω κακής συμπεριφοράς στην Αθήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ