ΚΟΣΜΟΣ

Βουλευτές ανταλλάσσουν αυτοκόλλητα παικτών την ώρα ψηφοφορίας στη Βουλή

Βουλευτές ανταλλάσσουν αυτοκόλλητα παικτών την ώρα ψηφοφορίας στη Βουλή
YouTube

Το γύρο του διαδικτύου κάνεις τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τη Βραζιλία, στο οποίο καταγράφονται δύο βουλευτές μέσα στο κοινοβούλιο να ανταλλάσσουν… αυτοκόλλητα παικτών, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ψηφοφορία στη Βουλή.

Οι δύο βουλευτές πιάστηκαν «στα πράσα» από τον φακό της κάμερας. Σαν άλλοι… μαθητές στα θρανία τους, οι δύο βουλευτές, όπως φαίνεται στο βίντεο, τσεκάρουν τα αυτοκόλλητά τους με ιδιαίτερη σοβαρότητα, βάζουν στην άκρη αυτά που έχουν διπλά και στη συνέχεια τα ανταλλάσσουν για να τα βάλουν στο άλμπουμ τους για το Μουντιάλ στη Ρωσία!

Οι δύο κύριοι, μάλιστα, είναι απόλυτα απορροφημένοι με την ασχολία τους, και δεν δίνουν καμία σημασία στη συζήτηση που γίνεται την ίδια ώρα στη Βουλή, για ένα σημαντικό προς ψήφιση νομοσχέδιο.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo, έπειτα από το σάλο που προκάλεσε το εν λόγω βίντεο, το κοινοβούλιο ισχυρίστηκε αρχικά ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια διαλείμματος και όχι της συζήτησης.

Στη συνέχεια, ωστόσο, το γραφείο Τύπου της Συνέλευσης παραδέχθηκε ότι η ανταλλαγή συνέβη την ώρα της συζήτησης, λέγοντας ότι οι δύο βουλευτές έχουν ήδη ενημερωθεί και άπτεται του κοινοβουλίου τι μέτρα θα παρθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ