ΚΟΣΜΟΣ

Κατηγορίες για πορνεία αντιμετωπίζει το «μοντέλο» που ήθελε να ανάψει… φωτιές σε ΗΠΑ και Ρωσία

Κατηγορίες για πορνεία αντιμετωπίζει το «μοντέλο» που ήθελε να ανάψει… φωτιές σε ΗΠΑ και Ρωσία
CNNi

Αντιμέτωπη με κατηγορίες για πορνεία βρίσκεται η Anastasia Vashukevich, η γυναίκα που πριν από λίγο καιρό απείλησε να βάλει… φωτιά σε δύο υπερδυνάμεις -τις ΗΠΑ και τη Ρωσία.

Η Vashukevich, που κρατείται εδώ και μήνες σε φυλακή της Ταϊλάνδης, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της αποδείξεις για τη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές. Πριν από περίπου ένα μήνα, ζήτησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να την… σώσει από τη φυλακή και ως αντάλλαγμα θα αποκαλύψει «πρόσωπα και πράγματα».

Η νεαρή από την Λευκορωσία ισχυρίζεται ότι είναι «σύμβουλος σεξ» και αυτοαποκαλείται «πλανεύτρα».

Ωστόσο, διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για μια συνοδό πολυτελείας, που όντως κράτησε συντροφιά σε Ρώσους ολιγάρχες.

https://www.instagram.com/p/Bfkkfk1jGgY

O επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής Pattaya δήλωσε ότι η Vashukevich και οι φίλοι της κρατούνται ακόμη γιατί μάρτυρας επικοινώνησε με τις αρχές και έδωσε στοιχεία και αποδείξεις για την παράνομη δράση τους.

Μάλιστα, ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε ότι τα στοιχεία είναι ακράδαντα και επιτρέπουν στην εισαγγελία να οδηγήσει την Vashukevich στο εδώλιο του κατηγορουμένου για πορνεία.

Σε περίπτωση που καταδικαστεί, η νεαρή θα βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης δύο έως έξι ετών και πρόστιμο περίπου 1.280 δολαρίων.

11


Πηγή: CNNi

Η Vashukevich, που χρησιμοποιεί το όνομα Nastya Rybka στα κοινωνικά δίκτυα, ισχυρίζεται ότι είναι πρώην ερωμένη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Oleg Deripaska -πρώην συνεργάτη του Αμερικανού Πολ Μάναφορτ.

Πριν από ένα μήνα, μιλώντας στο CNNi από τη φυλακή, είπε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε «αρκετές συναντήσεις» μεταξύ του Deripaska και τουλάχιστον τριών Αμερικανών, που δεν κατονομάστηκαν.

oleg


Πηγή: REUTERS/Sergei Karpukhin/File Photo

Παρότι αρνήθηκε να αποκαλύψει τα ονόματά τους, είπε ότι έχει φωτογραφία του ενός Αμερικανού και ηχητικό υλικό μιας ώρας από συναντήσεις.

Μια υψηλόβαθμη πηγή από το τμήμα μεταναστών της Ταϊλάνδης αποκάλυψε στο CNNi τον περασμένο μήνα ότι το FBI προσπάθησε να συναντηθεί με την συλληφθείσα αλλά δεν έλαβε τη σχετική άδεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ