ΚΟΣΜΟΣ

Καμηλοπάρδαλη σπάει με το κεφάλι της παράθυρο αυτοκινήτου

Καμηλοπάρδαλη σπάει με το κεφάλι της παράθυρο αυτοκινήτου
EUROKINISSI/ ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ/ φωτογραφία αρχείου

Έντρομοι έμειναν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου, οι οποίοι έκαναν σαφάρι σε πάρκο στη Βρετανία, όταν μια καμηλοπάρδαλη έσπασε το παράθυρο του οχήματός τους.

Ο επιβάτης ενός άλλου οχήματος απαθανάτισε τη στιγμή και ανέβασε το βίντεο στο YouTube. Όπως φαίνεται σε αυτό, οι επιβάτες του οχήματος έχουν ανοιχτά τα παράθυρα, προκειμένου να δουν τα ζώα, όταν ξαφνικά μια καμηλοπάρδαλη πλησίασε επικίνδυνα και πέρασε το κεφάλι της μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οδηγού.

Η οδηγός έντρομη από την παρουσία του ζώου, επιχείρησε να ανεβάσει το παράθυρο, με αποτέλεσμα το κεφάλι της καμηλοπάρδαλης να πιαστεί, ενώ από την πίεση έσπασε το τζάμι.

Το περιστατικό συνέβη στο West Midland Safari Park την περασμένη Κυριακή. Εκπρόσωπος του πάρκου δήλωσε ότι διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες, διευκρίνισε, ωστόσο, ότι έγινε αμέσως ιατρικός έλεγχος στην καμηλοπάρδαλη από το προσωπικό, η οποία δεν έφερε κάποιο τραύμα από το γυαλί.

Οι επισκέπτες του πάρκου έχουν τη δυνατότητα να ταΐσουν κάποια από τα ζώα που βρίσκονται εκεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς, τα παράθυρα των οχημάτων θα πρέπει να είναι μισάνοιχτα και οι επιβάτες να μην αφήνουν τα ζώα να βάζουν το κεφάλι τους μέσα σε αυτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ