Ιδιαίτερα ακριβά πλήρωσε μία μητέρα από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας έναν καυγά με τον 12χρονο γιο της. Ο μικρός έκλεψε την πιστωτική κάρτα των γονιών του, ξεγέλασε τη γιαγιά του, ώστε να του βγάλει διαβατήριο και ταξίδεψε στο Μπαλί για να κάνει τις εξωτικές διακοπές που ονειρευόταν.

Η μητέρα είπε στον 12χρονο ότι δεν μπορεί να πάει στο Μπαλί, όμως το παιδί όχι απλά κατάφερε να κλείσει τα εισιτήρια μέσω μίας ιστοσελίδας που επιτρέπει σε ανηλίκους να ταξιδεύουν χωρίς γονική παρουσία, αλλά έκλεισε δωμάτιο ξενοδοχείου και πήρε το αεροπλάνο του ανεμπόδιστος.

Είπε στην οικογένειά του ότι πάει στο σχολείο, όμως αντ’ αυτού πήρε το τρένο, έφτασε στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκε στην πτήση του προς το Περθ. Από εκεί πήρε δεύτερη πτήση για την Ινδονησία, όπως αναφέρει ο Guardian.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μόνο ένας υπάλληλος τον εξέτασε για το ταξίδι του. «Ζήτησαν την μαθητική μου ταυτότητα και το διαβατήριό μου για να δουν ότι είναι άνω των 12», είπε ο μικρός σε τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου εμφανίστηκε. «Ήθελα να ζήσω μία περιπέτεια».

Όταν έφτασε στο Μπαλί έκανε check in στο ξενοδοχείο του, λέγοντας στους υπαλλήλους πως περίμενε να έρθει και η αδελφή του.

Όταν το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς για την απουσία του, ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Όταν έμαθαν ότι είναι στο Μπαλί η μητέρα του ταξίδεψε ως εκεί για να τον φέρει πίσω.

Σύμφωνα με την ίδια ο μικρός δεν θέλει να ακούει «όχι» σε τίποτα. «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο συναίσθημα που να αποτυπώνει το πώς ένιωσα όταν μάθαμε ότι έφυγε στο εξωτερικό», είπε η ίδια.

Διαβάστε επίσης