ΚΟΣΜΟΣ

Συγχαρητήρια της Μέι σε πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον για τη γέννηση του μωρού τους

Συγχαρητήρια της Μέι σε πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον για τη γέννηση του μωρού τους
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/NEIL HALL / POOL

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, συνεχάρη σήμερα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ για τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών και 600 γραμμαρίων, γεννήθηκε στις 10:01 (τοπική ώρα).

«Τα θερμότατα συγχαρητήριά μου στον Δούκα και στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ για τη γέννηση του γιού τους. Τους εύχομαι πολλή ευτυχία για το μέλλον», αναφέρει στο τηλεγράφημά της η Μέι.

Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: ηχηρές απουσίες & λιγότεροι καλεσμένοι από τον γάμο των Ουίλιαμ-Μίντλετον

«Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δυο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι από την είδηση αυτή», ανακοίνωσαν νωρίτερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. «Η μητέρα και το μωρό είναι καλά στη υγεία τους».

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του, τον 69χρονο πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του, τον 35χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον 4χρονο αδελφό του πρίγκιπα Τζορτζ και τη δίχρονη πριγκίπισσα αδελφή του Σάρλοτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ