ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Ισόβια στον δολοφόνο της 22χρονης Ελληνορωσίδας

Λονδίνο: Ισόβια στον δολοφόνο της 22χρονης Ελληνορωσίδας
IULIANA TUDOS/FACEBOOK

Ποινή ισόβιας κάθειρξης θα εκτίσει ο 31χρονος συλληφθείς για την άγρια δολοφονία της 22χρονης Eλληνορωσίδας Iuliana Tudos, o οποίος παραδέχτηκε το έγκλημά του, ενώπιον δικαστηρίου, την Πέμπτη.

Ο Κασίμ Λούις ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικές παραβάσεις, σύμφωνα με τα βρετανικά δίκτυα, ομολόγησε πως σκότωσε την νεαρή και εγκατέλειψε το πτώμα της στο πάρκο Finsbury.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά την αστυνομική έρευνα, ο Λούις χτύπησε την Tudos στο κεφάλι με ένα μπουκάλι και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε με το σπασμένο μπουκάλι στον λαιμό, στην κοιλιά καθώς και στους καρπούς. Φέρεται πως κατά την επίθεση, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, ενώ αφού σκότωσε την νεαρή της έκλεψε την κάρτα αναλήψεων και τη χρησιμοποίησε για να πάρει χρήματα από τον λογαριασμό της.

 101615144 kasim1

Πηγή: METROPOLITAN POLICE

Σύμφωνα πάντως με τον εισαγγελέα, τα κίνητρα του 31χρονου ήταν σεξουαλικά και σαδιστικά, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το θύμα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Η 22χρονη εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τους είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα, σε άλλο σπίτι, στο Ένφιλντ.

Από εκείνη τη στιγμή, η νεαρή δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Τρεις μέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου, η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο πάρκο Finsbury, κοντά στο σπίτι της, στο βόρειο Λονδίνο.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η Τudos, που εργαζόταν σε παμπ, έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα ενώ είχε δεχτεί και χτυπήματα στο κεφάλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ