ΚΟΣΜΟΣ

Ο χορός που «σκοτώνει»: Πράκτορας του FBI πυροβόλησε κατά λάθος ενώ χόρευε

Ο χορός που «σκοτώνει»: Πράκτορας του FBI πυροβόλησε κατά λάθος ενώ χόρευε
Φωτογραφία Αρχείου Pixabay

Ένας πράκτορας του FBI, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διασκέδαζε σε ένα κλαμπ του Ντένβερ, όταν ξαφνικά και κατά λάθος, πυροβόλησε έναν άνδρα ενώ… χόρευε.

Ο πράκτορας, τη στιγμή που αποφάσισε να κορυφώσει τον χορό του με μία ανάποδη κωλοτούμπα, είχε ένα μικρό ατύχημα. Του έπεσε το όπλο από τη ζώνη και όταν πήγε να το μαζέψει... πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει προς τον κόσμο που βρισκόταν στον χώρο διασκέδασης και να τραυματιστεί ένα άτομο στο πόδι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με το συμβάν, όπου η αντίδραση του πράκτορα προβλημάτισε: αμέσως μετά τον πυροβολισμό, έφυγε αδιάφορος και έδειχνε σαν να μην έχει αντιληφθεί πως πριν λίγα δευτερόλεπτα «πυροβόλησε προς αθώους ανθρώπους».

Ο πράκτορας του FBI τελικώς συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

«Φαίνεται πως ένας πράκτορας του FBI χόρευε σε νυχτερινό μαγαζί όταν το όπλο του έπεσε από τη ζώνη του στο πάτωμα. Όταν ο πράκτορας το σήκωσε, προέκυψε μία ακούσια απασφάλιση και τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι» αναφέρεται ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ