ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή βρέθηκε η μικρότερη αδελφή της βασίλισσας της Ολλανδίας

Νεκρή βρέθηκε η μικρότερη αδελφή της βασίλισσας της Ολλανδίας
EPA/ Enrique Garcia Medina

Η μικρότερη αδελφή της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας, Ινές Σορεγκιέτα, βρέθηκε νεκρή τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη στο Μπουένος Άιρες και πιθανολογείται ότι έθεσε η ίδια τέλος στη ζωή της, όπως έγινε γνωστό από τη βασιλική οικογένεια.

Η Ινές βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα της συνοικίας Αλμάγκρο, στο δυτικό Μπουένος Άιρες, σήμερα τα ξημερώματα, ανέφερε η εφημερίδα Clarin της Αργεντινής.

Η αδελφή της βασίλισσας γεννήθηκε το 1984 και ήταν τραγουδίστρια και μουσικός. Υπέφερε από κατάθλιψη, σύμφωνα με την εφημερίδα. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση NOS της Ολλανδίας μετέδωσε επίσης ότι είχε νοσηλευτεί το 2012 σε ψυχιατρική κλινική, καθώς έπασχε από ανορεξία και παρουσίαζε συμπτώματα παράνοιας.

Η Μάξιμα και η Ινές ήταν πολύ δεμένες μεταξύ τους. Μάλιστα η Ινές ήταν δεσποινίδα επί των τιμών στον γάμο της αδελφής της με τον Βίλεμ-Αλεξάντερ –τότε ήταν ακόμη πρίγκιπας της Οράγγης– και νονά της τρίτης κόρης του ζεύγους, της πριγκίπισσας Αριάν.

Εκτός από την Ινές, η βασίλισσα της Ολλανδίας έχει επίσης δύο αδελφούς, τον Μάρτιν και τον Χουάν και τρεις ετεροθαλείς αδελφές από τον πρώτο γάμο του πατέρα της.

Μετά τον θάνατο της αδελφής της, η βασίλισσα ακύρωσε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις της για τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ