ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντένις Ρόντμαν ξεσπά σε κλάματα για τη συνάντηση Τραμπ-Κιμ

Ο Ντένις Ρόντμαν ξεσπά σε κλάματα για τη συνάντηση Τραμπ-Κιμ
CNNi

Όλος ο πλανήτης έχει στραμμένα τα μάτια του στη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία χαρακτηρίζεται ιστορικής σημασίας. Για τον πρώην σταρ του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν, πάντως, επρόκειτο για μια όμορφη στιγμή μεταξύ δύο καλών φίλων.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του πίσω από τα μαύρα γυαλιά του, ο Ρόντμαν, ο οποίος έφτασε τη Δευτέρα το βράδυ στη Σιγκαπούρη, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο CNNi, την ώρα που γίνονταν οι προετοιμασίες της συνάντησης.

Φορώντας ένα κόκκινο καπέλο με το σύνθημα "Make America Great Again", ο Ρόντμαν σημείωσε ότι αυτή η συνάντηση προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια.

«Είναι μια σπουδαία μέρα. Είμαι εδώ για να το δω. Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε και πρόσθεσε πως πάντα στόχευε στο να βοηθήσει τη Βόρεια Κορέα.

«Μόλις ένιωσα οικεία με την κουλτούρα και την κατάσταση, ένιωσα σαν στο σπίτι μου», είπε αναφερόμενος στα προηγούμενα ταξίδια του στη χώρα, αρχικά ως μέλος της αντιπροσωπείας του μπάσκετ.

«Δεν το κάνω για τα χρήματα, ποτέ δεν το έκανα για αυτό. Δεν πρόκειται για τον σπουδαίο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος φέρνει κοντά τις δύο χώρες», λέει ο Ρόνμταν, το ταξίδι του οποίου στη Σιγκαπούρη χρηματοδοτείται από την Potcoin, ένα κρυπτονόμισμα μαριχουάνας.

«Σκεφτόμουν ότι ο Τραμπ θα καταλάβαινε ότι οι πολίτες της Βόρειας Κορέας έχουν καρδιά και ψυχή».

Περιγράφοντας τον Κιμ ως έναν καλό φίλο, είπε ότι δεν ήθελε να σκεφτεί το πολιτικό σκέλος της κατάστασης; «Δεν θέλω να το δω έτσι. Θέλω να δω ότι τα πηγαίνουμε καλά. Να έχουμε μια χειραψία, ένα χαμόγελο, ένα ποτήρι παγωμένο τσάι. Δεν θέλω να ανησυχώ για τον πόλεμο, δεν ξέρω τίποτα γι’αυτό».

«Όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να βρίσκονται στα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ και του Λευκού Οίκου. Εγώ είμαι έξω από αυτό. Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, φίλε, και που βλέπω τη συγκίνηση του κόσμου, όπως τη δική μου. Στον Ντόναλντ Τραμπ αξίζουν πολλά εύσημα, επειδή ξέφυγε από τα στεγανά και το έκανε πραγματικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ