ΚΟΣΜΟΣ

Επιβάτης... περιεργαζόταν εν πτήσει την πόρτα αεροσκάφους

Επιβάτης... περιεργαζόταν εν πτήσει την πόρτα αεροσκάφους
Να συναντήσει τον Αλλάχ νωρίτερα επιθυμούσε ο επιβάτης Reuters/Ralph Orlowski

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό, που δεν συνοδεύτηκε από δυσάρεστη εξέλιξη, σημειώθηκε σε αεροσκάφος της Lufthansa κατά τη διάρκεια πτήσης με τελικό προορισμό το Βελιγράδι.

Όπως ανακοινώθηκε από τη γερμανική εταιρεία, ένας από τους επιβάτες του αεροσκάφους που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης «προσπάθησε να κάνει κάτι σε μια από τις πόρτες του αεροπλάνου, αλλά εξουδετερώθηκε και στη συνέχεια παραδόθηκε».

Σύμφωνα με τον Αντρέας Μπαρτλς, εκπρόσωπο της εταιρείας, μέλη του πληρώματος και επιβάτες ακινητοποίησαν τον άνδρα. Αξίζει να σημειωθεί αφενός ότι δεν επρόκειτο για πόρτα του κόκπιτ, αφετέρου ότι το αεροσκάφος δεν προέβη σε αναγκαστική προσγείωση, αλλά έφτασε κανονικά στο Βελιγράδι, όπου οι σερβικές Αρχές συνέλαβαν τον δράστη.

Σερβικά Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πληροφορία ότι ο επιβάτης ήταν ιορδανικής καταγωγής, κάτοχος αμερικανικού διαβατηρίου ο οποίος φώναζε ότι ήθελε να συναντήσει τον Αλλάχ μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης. Η πληροφορία αυτή, όπως και μια ακόμη που θέλει τον συγκεκριμένο επιβάτη να εξουδετερώνεται από παίκτες της ομάδας χάντμπολ, Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ, δεν επιβεβαιώθηκαν από τη Lufthansa.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ