ΚΟΣΜΟΣ

Μια «άγνωστη ουσία» αναστατώνει το Ντέβον

Μια «άγνωστη ουσία» αναστατώνει το Ντέβον
Φωτογραφία Αρχείου REUTERS/Henry Nicholls

Ένα 15χρονο κορίτσι απεβίωσε και ένα 14χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τη χρήση «άγνωστης ουσίας» στην κομητεία Ντέβον.

Το έφηβο κορίτσι βρέθηκε σε ανησυχητική κατάσταση στον δρόμο τα ξημερώματα της Κυριακής και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Πλίμουθ. Λίγο μετά την εισαγωγή της, υπέκυψε.

Όσον αφορά στο 14χρονο αγόρι, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι Αρχές πιστεύουν πως και οι δύο έφηβοι έκαναν χρήση κάποιας ουσίας.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε απομονωμένο σημείο, κοντά σε μια αγορά. Οι αστυνομικές αρχές ζητούν από οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει μαζί τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Τα ονόματα των δύο εφήβων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη, ενώ νεκροψία θα πραγματοποιηθεί στην έφηβη ώστε να βρουν ποια ουσία τη σκότωσε.

Οι Αρχές συζητούν με τις οικογένειες των θυμάτων ώστε να ανακαλύψουν πώς και γιατί τα παιδιά τους έκαναν χρήση των άγνωστων ως τώρα ουσιών.

Η ανακοίνωση των Αρχών αναφέρει:

«Δυστυχώς το κορίτσι πέθανε στο νοσοκομείο πολύ σύντομα. Ένα 14χρονο αγόρι έχει επίσης εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία πιστεύει πως και οι δύο έφηβοι έκαναν χρήση ουσίας ή και ουσιών, με αποτέλεσμα τις ανεπιθύμητες ενέργειες στους οργανισμούς τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ