ΚΟΣΜΟΣ

Ηλικιωμένοι το έσκασαν από το γηροκομείο για να πάνε σε... φεστιβάλ heavy metal

Ηλικιωμένοι το έσκασαν από το γηροκομείο για να πάνε σε... φεστιβάλ heavy metal
Facebook/Wacken Open Air

Δύο ηλικιωμένοι Γερμανοί το έσκασαν από το γηροκομείο όπου διαμένουν και μετά από πολύωρη αναζήτηση η αστυνομία τους εντόπισε σε... φεστιβάλ heavy metal.

Σύμφωνα με το Deutsche Welle, οι Αρχές που είχαν ειδοποιηθεί για την εξαφάνιση των ηλικιωμένων, οδηγήθηκαν ακολουθώντας διάφορα στοιχεία στον χώρο όπου διεξάγεται το Wacken Open Air, το μεγαλύτερο φεστιβάλ heavy metal μουσικής στον κόσμο.

Και γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, κατάφεραν να βρουν ανάμεσα στο πλήθος τους δύο άντρες.

Όπως δήλωσε αργότερα εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι δύο ηλικιωμένοι που βρίσκονται στο πρώιμο στάδιο της άνοιας, εμφανίζονταν «ζαλισμένοι και αποπροσανατολισμένοι» αλλά παρ' όλα αυτά απρόθυμοι να αποχωρήσουν από τη συναυλία. Τελικά, οι αστυνομικοί τους έπεισαν να φύγουν μαζί τους και να επιστρέψουν στο γηροκομείο, που βρίσκεται επίσης στο χωριό Βάκεν, 80 χλμ από το Αμβούργο.

38411862 2137369269619990 7871271857687625728 n


Πηγή: Facebook/Wacken Open Air

«Ήταν προφανές ότι τους άρεσε η συναυλία» είπε χαρακτηριστικά η Merle Neufeld, μιλώντας στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό Norddeutscher Rundfunk.

Το φεστιβάλ διαρκεί συνολικά 4 ημέρες και φέτος εμφανίστηκαν συγκροτήματα όπως οι θρυλικοί Judas Priest, οι Danzig, οι Hatebreed, οι In Flames, οι Running Wild, οι Arch Enemy και οι In Extremo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ