ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Παιδεραστής και 12χρονη σκότωσαν, διαμέλισαν και έφαγαν το θύμα τους

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Παιδεραστής και 12χρονη σκότωσαν, διαμέλισαν και έφαγαν το θύμα τους
EPA (Φωτογραφεία Αρχείου)

Αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της Ρωσίας έχει προκαλέσει η υπόθεση άγριας δολοφονίας ενός νεαρού άντρα ο οποίος διαμελίστηκε, με τους δράστες να μαγειρεύουν τα μέλη του και εν συνεχεία να τα τρώνε.

Ένας 22χρονος άντρας, ύποπτος για παιδεραστία και κανιβαλισμό, συνελήφθη την Τετάρτη στη Ρωσία κατηγορούμενος για τη δολοφονία ενός νεαρού 21 ετών, τον οποίο διαμέλισε, μαγείρεψε τον εγκέφαλό του και στη συνέχεια έφαγε μέλη του σώματός του.

Στη στυγερή δολοφονία φέρεται να συμμετείχε ενεργά ένα κορίτσι 12 ετών, που επίσης βρίσκεται υπό κράτηση, την οποία οι γονείς της είχαν δηλώσει ως αγνοούμενη δέκα μέρες πριν το σοκαριστικό έγκλημα.

Οι δράστες φέρονται να σκότωσαν με τσεκούρι τον Αλεξάντερ Πόποβιτς και να μαγείρεψαν το μυαλό του. Το κομμένο κεφάλι του βρέθηκε μέσα σε έναν φούρνο σε διαμέρισμα του χωριού Νοβίνκα, περίπου 100 χλμ μακριά από την Αγία Πετρούπολη, όπου ζούσε το θύμα.

Βίντεο-σοκ που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιες αρχές για την διερεύνηση άγριων εγκλημάτων δείχνει κηλίδες αίματος στο πάτωμα του διαμερίσματος και τη σορό του θύματος σκεπασμένη με σεντόνι. Άγνωστο παραμένει πώς και πού γνώρισε το 12χρονο κορίτσι τον φερόμενο ως δράστη, ωστόσο η ίδια με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε δηλώσει ερωτευμένη με ένα stalker.

Η ρωσική αστυνομία συνέλαβε τα δύο άτομα λίγα λεπτά πριν καεί ολοσχερώς το διαμέρισμά όπου διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα, καθώς οι περίοικοι είδαν καπνούς να αναδίδονται από το διαμέρισμα και το «ζευγάρι» να πηδά από το παράθυρο και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο 22χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία και διαμελισμό σορού που επισύρουν ποινή δεκαπενταετούς κάθειρξης αλλά και για παιδεραστία, ενώ η 12χρονη οδηγήθηκε σε αναμορφωτήριο στην Αγία Πετρούπολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ