ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατημένοι οι Μπέκαμ: Διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι τους

Τρομοκρατημένοι οι Μπέκαμ: Διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι τους
REUTERS/Phil Noble

Τρομοκρατημένοι είναι οι Μπέκαμ, αφού επίδοξοι ληστές επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας στο Όξφορντσιρ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, μία ομάδα τριών διαρρηκτών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιχείρησε την περασμένη Παρασκευή να εισβάλει στην αξίας έξι εκατομμυρίων έπαυλή τους.

Οι ληστές, οι οποίοι απαθανατίστηκαν κατά την απόπειρά τους από κάμερα ασφαλείας, σήκωσαν μία σκάλα και προσπάθησαν να δουν το εσωτερικό του σπιτιού από τα παράθυρα, προτού επιχειρήσουν να μπουν σε αυτό. Έγιναν, όμως αντιληπτοί από τους άνδρες φύλαξης της οικίας, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία για τους εισβολείς.

Αλλά και γείτονες του ζευγαριού, οι οποίοι τους κατάλαβαν, επιχείρησαν να τους απωθήσουν. Οι διαρρήκτες μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Όπως δήλωσαν στη Daily Mail πηγές κοντά στο ζευγάρι, οι Μπέκαμ τρόμαξαν ιδιαίτερα με το εν λόγω περιστατικό και αποφάσισαν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι τους.

"Είναι τρομοκρατημένοι. Είναι απίστευτα προστατευτικοί με την οικογένειά τους και την προσωπική τους ζωή και έτσι η σκέψη και μόνο ότι κάποιοι σκόπευαν να εισβάλουν με αυτόν τον τρόπο στο σπίτι τους είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για αυτούς", δήλωσε στην Daily Mail πηγή κοντά στο ζευγάρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ