ΚΟΣΜΟΣ

Δύο τραυματίες από βίαιο καβγά με μαχαίρια στο κεντρικό Λονδίνο

Δύο τραυματίες από βίαιο καβγά με μαχαίρια στο κεντρικό Λονδίνο
BEN SABET /via REUTERS

Ένας βίαιος καυγάς μεταξύ δύο υπαλλήλων της Sony Music, ήταν το περιστατικό που σήμανε νωρίτερα σήμερα συναγερμό στις Αρχές του Λονδίνου, στην περιοχή του Κένσιγκτον.

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα δύο άτομα φέρουν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ένας εξ αυτών συνελήφθη. Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό οφείλεται σε καυγά μεταξύ δύο υπαλλήλων της από το τμήμα τροφοδοσίας και ότι η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της μητροπολιτικής αστυνομίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην οδό Derry, αφού ειδοποιήθηκαν για βίαιο περιστατικό. Αμέσως προχώρησαν σε εκκένωση του κτιρίου, «για προληπτικούς λόγους», όπως ανέφεραν.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς η ζωή τους να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την London Evening Standard, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο καυγάς ξέσπασε στην καντίνα του προσωπικού. «Ο ένας είχε πέσει ανάσκελα στο έδαφος και ο άλλος στεκόταν από πάνω του. Νόμιζα ότι τον χτυπούσε με τα χέρια, αλλά μετά είδα το μαχαίρι», δήλωσε.

Ο δημοσιογράφος Σάιμον Νέβιλ έγραψε στο Twitter του, ότι είδε την αστυνομία να ακινητοποιεί στο έδαφος έναν άντρα που φορούσε κόκκινο μπουφάν. «Η αστυνομία τον ήλεγχε», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ