ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος περιμένει επί 80 μέρες στο σημείο που σκοτώθηκε η ιδιοκτήτριά του

Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος περιμένει επί 80 μέρες στο σημείο που σκοτώθηκε η ιδιοκτήτριά του
YouTube

Στο σημείο στο οποίο σκοτώθηκε η ιδιοκτήτριά του, παραμένει επί 80 μέρες ένας σκύλος σε πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας. Ο αφοσιωμένος σκύλος δεν το κουνάει λεπτό και περιμένει τη γυναίκα να γυρίσει, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους περαστικούς που τον βλέπουν.

Η ιδιοκτήτριά του σκοτώθηκε στις 21 Αυγούστου και όπως ανέφερε το κινεζικό site Sina Weibo, από τότε ο σκύλος βρίσκεται στον συγκεκριμένο δρόμο καθημερινά.

Το βίντεο που ανέβηκε πριν από λίγες μέρες στην εν λόγω πλατφόρμα, στο οποίο απαθανατίζεται ο σκύλος στον πολυσύχναστο δρόμο της πόλης Hohhot στην εσωτερική Μογγολία, έχει κάνει ήδη 1,5 εκατομμύριο προβολές.

Όπως φαίνεται σε αυτό, ο σκύλος κάθεται και περπατάει στην άκρη του δρόμου, ενώ «στέκεται φρουρός» καθώς θρηνεί για την ιδιοκτήτριά του.

Σύμφωνα με έναν οδηγό ταξί, όταν τον πλησιάζουν άνθρωποι, ο σκύλος το βάζει στα πόδια: «Οι οδηγοί δίνουμε συχνά στον σκύλο φαγητό, αλλά όταν βγαίνουμε έξω από το όχημα, εκείνος φεύγει», αναφέρει και προσθέτει: «Η σχέση της ιδιοκτήτριας με τον σκύλο της ήταν πολύ βαθιά».

Ορισμένοι, ωστόσο, εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια του ζώου.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ