Οικογενειακή τραγωδία στην Ουαλία: Άφησε το μωρό στο αμάξι χωρίς χειρόφρενο και έπεσε στο ποτάμι
Φωτογραφία Αρχείου - Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/LYNN BO BO

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ουαλία, από μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Μια μητέρα βγήκε για λίγο από το αυτοκίνητό της, αφήνοντας μέσα σε αυτό το μωράκι της. Όταν ωστόσο επέστρεψε, συνειδητοποίησε έντρομη πως το όχημα έλειπε. Κάλεσε έτσι τη γραμμή άμεσης βοήθειας για να δηλώσει το περιστατικό, όμως λίγο μετά αντιλήφθηκε πως το αυτοκίνητο είχε παρασυρθεί στο ποτάμι.

Το αμάξι κύλησε και έπεσε στο νερό, με αποτέλεσμα η μικρή Kiara Moore να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό

Η μητέρα της τρίχρονης, Kim Rowlands, υποστήριξε στις Αρχές πως άφησε το όχημά της μόνο για δύο λεπτά, ενώ αφού αντιλήφθηκε πως έλειπε, κάλεσε τις Αρχές.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με την Daily Mail, ανέσυραν το αυτοκίνητο, εντοπίζοντας το πτώμα του άτυχου μωρού, ενώ ανακάλυψαν πως το χειρόφρενο ήταν κατεβασμένο...

Παρ΄ όλα αυτά, δεν έχει γίνει γνωστό εάν η μητέρα ξέχασε να το βάλει ή αν η μικρή το κατέβασε κατά λάθος.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Κάρντιφ, ωστόσο ήταν ήδη νεκρό. Η κηδεία του τελέστηκε μάλιστα τη μέρα που θα γινόταν τριών ετών...

Ο πατέρας της οικογενείας δήλωσε, από την πλευρά του, πως ο θάνατός της ήταν «ένα τραγικό δυστύχημα» ενώ συμπλήρωσε πως «η Kiara ήταν συχνά μαζί μας στο αμάξι και δεν θυμάμαι να ασχολείται ποτέ με το χειρόφρενο. Δεν την ενδιέφερε».

Διαβάστε επίσης