ΚΟΣΜΟΣ

«Ανεξήγητα φαινόμενα» στην ανάκριση του μέντιουμ των διάσημων προκάλεσαν πανικό σε αστυνομικό τμήμα

«Ανεξήγητα φαινόμενα» στην ανάκριση του μέντιουμ των διάσημων προκάλεσαν πανικό σε αστυνομικό τμήμα
Facebook

Περίεργα και ανεξήγητα γεγονότα σημειώθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια ανάκρισης ενός μέντιουμ, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε περισσότερες από 300 γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια της δίωρης ανάκρισης του Ζοάο Τεξέιρα ντε Φαρία, γνωστού ως «Ιωάννη του Θεού», έλαβαν χώρα μια σειρά ανεξήγητων γεγονότων, σύμφωνα με τη ντετέκτιβ Κάρλα Φερνάντες, συντονίστρια της ειδικής ομάδας που διερεύνησε τις καταγγελίες για τις σεξουαλικές επιθέσεις.

«Η αίθουσα ανάκρισης ήταν ζεστή γι’ αυτό και αποφάσισα να ανοίξω το κλιματιστικό. Είχα συνδέσει το καλώδιο του κλιματιστικού σε μια επέκταση, στο οποίο ήταν συνδεδεμένο και ένα ψυγείο. Ξαφνικά η καλωδίωση εξερράγη και το ψυγείο κάηκε. Όλοι στην αίθουσα φώναζαν τρομαγμένοι», δήλωσε η Κάρλα Φερνάντες στην «Folha de Paolo».

Σύμφωνα με την αξιωματικό, ο 76χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, παρέμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια των περίεργων φαινομένων.

«Ξαφνικά ο υπολογιστής που χρησιμοποιούταν για να γράφονται οι απαντήσεις του υπόπτου φάνηκε να έχει δική του ζωή και οι εντολές στο πληκτρολόγιο δεν λειτουργούσαν. Όταν ο υπάλληλος προσπάθησε να γράψει τις δηλώσεις του μέντιουμ, τα πλήκτρα κόλλησαν και η οθόνη γέμισε για λίγα δευτερόλεπτα με ένα συγκεκριμένο γράμμα που γραφόταν συνεχώς, "ΟΟΟΟΟΟΟ"», συμπλήρωσε η Φερνάντες.

Ένας αστυνομικός υπάλληλος που είχε αναλάβει αρχικά να γράψει την κατάθεση του μέντιουμ μεταβαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα, ενεπλάκη σε τροχαίο και έσπασε το χέρι του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του μέντιουμ ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του «διώκεται από ανθρώπους που θέλουν να τον καταστρέψουν», ενώ πλέον οι καταγγελίες για σεξουαλικές επίθεσεις είναι πάνω από 500. Πολλοί από τις καταγγέλλουσες, υποστηρίζουν ότι ήταν ανήλικες όταν τους επιτέθηκε σεξουαλικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο 76χρονος Τεξέιρα αρνείται ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά εκατοντάδες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, υποστηρίζοντας ότι τους έκανε θεραπεία μέσω «θαυματουργών χειρουργικών επεμβάσεων».

Κάποτε είχε δώσει συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ και είχε δηλώσει ότι είχε θεραπεύσει, κάποια στιγμή, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ