ΚΟΣΜΟΣ

Το πιο θλιβερό βίντεο των Χριστουγέννων: Οδηγός εγκαταλείπει το σκυλάκι του στην άκρη του δρόμου

Το πιο θλιβερό βίντεο των Χριστουγέννων: Οδηγός εγκαταλείπει το σκυλάκι του στην άκρη του δρόμου
Twitter

Δεν προκαλεί μόνο λύπη αλλά και θυμό το βίντεο που κάνει το γύρο του παγκόσμιου Ιστού και που αποδεικνύει πως δεν αξίζουμε όλοι οι άνθρωποι τα ζώα.

 

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα Σταφορντσάιρ μπουλ τεριέ να ακολουθεί όλο χαρά τον ιδιοκτήτη του, κουνώντας την ουρά του. Εκείνος στην άκρη του δρόμου αφήνει το λουρί και το κρεβατάκι του σκύλου. Ο άγνωστος άνδρας τρέχει στο αυτοκίνητό του και το σκυλί τον ακολουθεί, πηδάει πάνω στα τζάμια, πιστεύοντας πως παίζουν. Ο οδηγός, αν και μοιάζει να διστάζει κάποια στιγμή, τελικά εγκαταλείπει τον Σνουπ ο οποίος κυνηγά το αυτοκίνητο καθώς απομακρύνεται…

Οι άνθρωποι που τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου «να κάθεται θλιμμένος στο κρεβατάκι του», τον περιγράφουν ως «φιλικό κι αξιολάτρευτο».

Η RSPCA, η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση της Μεγάλης Βρετανίας, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο άνδρας.

«Το να βλέπεις το φτωχό το σκυλί σε τέτοια αγωνία, να πηδάει πάνω στο αυτοκίνητο ενώ απομακρύνεται, είναι απλώς σπαρακτικό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κανείς να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Ναταλία Περεχόβσκι, επιθεωρήτρια της RSPCA.

Οι κτηνίατροι της φιλοζωικής έλεγξαν το τσιπάκι του μικρού και εντόπισαν δύο προηγούμενους ιδιοκτήτες στο Μπέρμινγχαμ – οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν κάποια σχέση με την εγκατάλειψή του.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει εξοργίσει τα social media που καταγγέλλουν ως «δειλό» και «άκαρδο» τον ιδιοκτήτη του Σνουπ, για τον οποίο αναζητούν το σπίτι που του αξίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ