ΚΟΣΜΟΣ

Πώς ένας 26χρονος κατάφερε να ανταλλάξει έναν κόκκινο συνδετήρα με ένα... σπίτι!

Πώς ένας 26χρονος κατάφερε να ανταλλάξει έναν κόκκινο συνδετήρα με ένα... σπίτι!
Youtube

Είναι η ζωντανή απόδειξη πως στο μάταιο τούτο κόσμο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύνατο και ορισμένες φορές (έστω και ελάχιστες) όλες οι δυνάμεις του Σύμπαντος συνωμοτούν για να καταφέρεις το ακατόρθωτο.

Ακόμα και αν αυτό είναι η ανταλλαγή ενός συνδετήρα με ένα σπίτι!

Ο Kyle MacDonald βαρέθηκε λοιπόν να βλέπει μόνο αρκούδες και χιόνι στον (πάντα) παγωμένο Καναδά, αποφασίζοντας να μετακομίσει.

Μόνο που αντί για χρήματα είχε μόνο έναν κόκκινο συνδετήρα. Και τι πιο… φυσιολογικό να σκεφτεί πως θα μπορούσε να τον ανταλλάξει με κάτι που κοστίζει εκατομμύρια δολάρια!

Τι έκανε; Το 2005 «ανέβασε» μια αγγελία στο Gragislist προσφέροντας το συνδετήρα για ανταλλαγή. Ήταν απλά θέμα χρόνου να βρεθεί κάποιος που θα έκανε την πρώτη ανταλλαγή, «κουβαλώντας» τα ίδια… μυαλά.

Έτσι κάποιες κυρίες που είδαν την αγγελία, ενθουσιάστηκαν με την «τρελή» ιδέα του, προσφέροντας ως αντάλλαγμα ένα στυλό σε σχήμα ψαριού.

Μέσα σε ένα χρόνο και ενώ το «σχέδιό» του είχε λάβει διαστάσεις και την απαραίτητη φυσικά δημοσιότητα, ο MacDonald κατάφερε να κάνει μια σειρά από ανταλλαγές που τον έκαναν τελικά να συναντήσει διά ζώσης τόσο τον Alice Cooper και τον Αμερικανό ηθοποιό Corbin Bernsen. Ο τελευταίος δέχθηκε να ανταλλάξει μάλιστα ένα ρόλο στο σόου του με ένα γάντι που είχε δώσει ο Cooper στον 26χρονο Καναδό.

Τελικά, τον Ιούλιο του 2006, προσφέρθηκε στον MacDonald ένα σπίτι ως αντάλλαγμα για το ρόλο. Ακόμα και αν αυτό βρισκόταν στο Κίπλινγκ του Σασκάτσουαν, επίσης στον Καναδά, ο MacDonald είχε καταφέρει το ακατόρθωτο: να ανταλλάξει έναν κόκκινο συνδετήρα με ένα σπίτι…

Δείτε το βίντεο και την απίστευτη ιστορία του:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ