ΚΟΣΜΟΣ

Χρηματιστής προσπάθησε να ενοχοποιήσει την εννιάχρονη κόρη του για το φόνο της γυναίκας του

Χρηματιστής προσπάθησε να ενοχοποιήσει την εννιάχρονη κόρη του για το φόνο της γυναίκας του

Μία απίστευτη πλεκτάνη είχε στήσει ένας χρηματιστής στη Νέα Υόρκη, ο οποίος προσπάθησε να ενοχοποιήσει την ίδια του την κόρη για το φόνο της συζύγου του.

Το περιστατικό συνέβη το 2009, όταν σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Εισαγγελία της Νέας Υόρκης, ο χρηματιστής έσπασε τον λαιμό της γυναίκας του στην μπανιέρα και μετά «έστησε» έτσι το σκηνικό ώστε να μοιάζει ατύχημα, ενώ άφησε το πτώμα για να το βρουν τα παιδιά του.

Η εκδοχή του ατυχήματος αρχικά είχε γίνει πιστευτή από τις Αρχές και ο 45χρονος σήμερα Rod Colvin, κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης για έξι ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, προκειμένου να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τις Αρχές, όταν πλησίασαν κοντά του ο Covlin, τρία χρόνια αφότου σκότωσε την γυναίκα του, έγραψε ένα μέιλ από το λογαριασμό της 12χρονης τότε κόρης του, υποδυόμενος εκείνη, στο οποίο «ομολογούσε» ότι εκείνη σκότωσε τη μαμά της, παρουσιάζοντάς το, μάλιστα, ως ατύχημα.

“Όλα αυτά τα χρόνια φοβόμουν και ένιωθα τρομερά ένοχη για τη νύχτα που πέθανε η μητέρα μου”, έγραφε το γράμμα και συνέχιζε: “Είπα ψέματα. Δεν γλίστρησε απλά. Εκείνη την ημέρα καβγαδίσαμε για τα ραντεβού της. Θύμωσα πολύ και την έσπρωξα, αλλά δεν μπορεί να το έκανα με τόση δύναμη. Δεν ήθελα να της κάνω κακό. Το υπόσχομαι. Όμως εκείνη έπεσε και άκουσα έναν απίστευτο γδούπο και το νερό άρχισε να κοκκινίζει. Προσπάθησα να σηκώσω το κεφάλι της, αλλά εκείνη δεν κουνιόταν”.

Η Anna ήταν μόλις εννιά χρονών όταν βρήκε την μητέρα της αναίσθητη στην μπανιέρα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2010.

Εκείνο το διάστημα το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και σκόπευε να πάρει διαζύγιο. Μάλιστα, είχαν διαφορές σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών και την αποζημίωση.

Τελικά συνελήφθη το 2015, όταν η ερωμένη του έλυσε την σιωπή της και τον κατήγγειλε στην αστυνομία και η υπόθεση αναβιώνει σήμερα στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης, φέρνοντας στο φως νέες λεπτομέρειες.

Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν σταματούν εδώ: μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο Covlin είχε χάσει την κηδεμονία των παιδιών του, τα οποία παρέμεναν με δικαστική εντολή με τους παππούδες τους. Καθώς εκείνοι τον έβγαλαν από τη διαθήκη τους, εκείνος σκέφτηκε αρχικά να τους “βγάλει” από τη μέση για να πάρει την περιουσία τους, χρησιμοποιώντας πάλι την κόρη του.

Τελικά αποφάσισε να κατηγορήσει τον παππού του κοριτσιού ότι την βίασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ