ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αποκαλύψεις για το βασιλιά Μωάμεθ: Έγκυος η Ρωσίδα σύζυγός του που είχε κάνει σεξ σε ριάλιτι

Νέες αποκαλύψεις για το βασιλιά Μωάμεθ: Έγκυος η Ρωσίδα σύζυγός του που είχε κάνει σεξ σε ριάλιτι
REUTERS/Stringer

Μετά την αποκάλυψη της παραίτησης του βασιλιά Μωάμεθ Ε’ της Μαλαισίας, η οποία σύμφωνα με φήμες αποδίδεται στη συμμετοχή και στην ανάρμοστη συμπεριφορά της συζύγου του σε ριάλιτι σόου, ακόμη μία νέα πληροφορία προκαλεί «σάλο» στη χώρα.

Έγκυος φέρεται πως είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η πρώην «Μις Μόσχα» και μοντέλο Oksana Voevodina από τη Ρωσία, η οποία πριν από δύο μήνες παντρεύτηκε με το βασιλιά Μωάμεθ.

«Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και θέλει να αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του» αναφέρεται στην εφημερίδα.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Oksana, όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη, δήλωσε:

«Έχουν τις δικές τους ζωές κι εγώ τη δική μου. Αλλά μπορώ να σας πω μόνο ένα πράγμα, ως γιατρός: όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά, ηρέμησα. Κατάλαβα αμέσως πως η Oksana θα είναι καλά μαζί του».

Η Voevodina μετά τη συμμετοχή της στα καλλιστεία το 2015, είχε συμμετάσχει για ένα διάστημα σε ριάλιτι της ρωσικής τηλεόρασης, όπου είχε πρωταγωνιστήσει σε μία «καυτή» ερωτική σκηνή με πρώην συμπαίκτη της.

Πριν από δύο μέρες, ο βασιλιάς Μωάμεθ ο Ε' ανακοίνωσε την παραίτησή του από το θρόνο αιφνιδίως παραίτησή του από το θρόνο αιφνιδίως, τρία ολόκληρα χρόνια πριν από τη λήξη της θητείας του.

2019 01 07T032227Z 1346840528 RC1E42BF2C40 RTRMADP 3 MALAYSIA KING RESIGNATION


Πηγή: REUTERS/Lai Seng Sin

Είναι ο πρώτος μονάρχης στη χώρα που παραιτείται από το αξίωμά του, στην αρχή, μάλιστα, της θητείας του.

Στην ανακοίνωσή του, το παλάτι δεν έδωσε καμία εξήγηση για το λόγο που ο βασιλιάς απαρνείται το θρόνο, έχοντας συμπληρώσει μόλις δύο χρόνια ως μονάρχης. Αρκέστηκε μόνο στο να ενημερώσει ότι ο διάδοχός του θα εκλεγεί άμεσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ