ΚΟΣΜΟΣ

Κάθειρξη 7 ετών στη νεότερη παιδόφιλο της Βρετανίας - Κακοποίησε δύο κοριτσάκια στα 17 της

Κάθειρξη 7 ετών στη νεότερη παιδόφιλο της Βρετανίας - Κακοποίησε δύο κοριτσάκια στα 17 της
wiltshire.police.uk Pixabay

Η Σόφι Ελμς εργαζόταν σε βρεφονηπιακό σταθμό της Αγγλίας στα 17 της χρόνια, όταν κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοριτσάκια που φρόντιζε, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Η Ελμς, σήμερα 18 ετών, πιστεύεται πως είναι η νεότερη καταδικασμένη παιδόφιλος στη Βρετανία και θα περάσει επτά χρόνια και 10 μήνες στη φυλακή, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης των δύο παιδιών.

Κρίθηκε ένοχη για 16 σεξουαλικές επιθέσεις, καθώς και για τη δημιουργία και διανομή πορνογραφικού υλικού, σύμφωνα με το BBC.

Elms


Σόφι Ελμς - Πηγή: wiltshire.police.uk

Στη δική της, ο πατέρας των δύο κοριτσιών ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της.

«Ειλικρινά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την πλήρη έκταση της ζημιάς που προξένησες στα πανέμορφα μωρά μας. Αυτό που έκανες μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες στη ζωή τους. Πλέον, η εμπιστοσύνη μας σε οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά στις κόρες μας είναι μηδενική. Μας είναι δύσκολο ακόμα και να τις αφήσουμε στον παιδικό σταθμό, αφού αυτός ήταν και ο δικός σου επαγγελματικός χώρος. Η μικρότερη κόρη μας είναι τόσο ταραγμένη την ώρα που πέφτει για ύπνο που καθόμαστε στο πλευρό της για ώρες, καθησυχάζοντάς την. Πήραμε την απόφαση να μετακομίσουμε από το Σουίντον με το φόβο ότι θα μπορούσαμε κάποτε να ξαναπέσουμε πάνω σου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τις επιπτώσεις των πράξεών σου στη ζωή μας», δήλωσε

Η Ελμς εργαζόταν σε σταθμό στο Σουίντον της Βρετανίας. Οι Αρχές έχουν επιβεβαιώσει πως τα παιδιά δεν κακοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά στο σπίτι τους, καθώς η 17χρονη ανά διαστήματα ήταν και μπέιμπι σίτερ τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η κοπέλα προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη μετά από παρότρυνση παιδόφιλου που είχε συνομιλήσει στο Διαδίκτυο.

Ο άνδρας την είχε πείσει να κακοποιήσει τις μικρές και να του στείλει υλικό. Η ίδια δηλώνει πως το έκανε «λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης», ενώ ο διαδικτυακός της φίλος την έκανε να αισθάνεται όμορφο με τον εαυτό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ