ΚΟΣΜΟΣ

«Κόκαλο» τα μαλλιά της από το πολικό ψύχος: Οι Αμερικανοί δεν χάνουν το χιούμορ τους

«Κόκαλο» τα μαλλιά της από το πολικό ψύχος: Οι Αμερικανοί δεν χάνουν το χιούμορ τους
Taylor Scallon/Twitter

Μπορεί η λεγόμενη «πολική δίνη» να σαρώνει τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, με θερμοκρασίες Αρκτικής και σφοδρές χιονοπτώσεις, ωστόσο, οι πολίτες δε φαίνεται να χάνουν το χιούμορ τους. 

Οι αρνητικές θερμοκρασίες – που κατά τόπους έχουν κατρακυλήσει ακόμη και στους – 54 ℃ – παγώνουν ό,τι εκτεθεί ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα στις συνθήκες αυτές απόλυτου ψύχους.

Ήταν αρκετά τολμηρό, λοιπόν, αυτό που έκανε η Τέιλορ Σκάλον, μία νεαρή γυναίκα από την Αϊόβα, βγαίνοντας με βρεγμένα μαλλιά στο παγωμένο τοπίο. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά ώστε τα μακριά μαλλιά της, από τον αέρα και τις υπό το μηδέν θερμοκρασίες, να κοκκαλώσουν. Η ίδια, ωστόσο, φαινόταν να το διασκεδάζει.

«Μα κάνει τόσο κρύο στην Αϊόβα» έγραφε η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σε μία προσπάθεια να πείσει τους… πλέον δύσπιστους για τις ακραίες συνθήκες που επικρατούν.

Άλλωστε, άλλο ένα ‘challenge’ που έχει κατακλύσει τα social media, είναι τα παγωμένα ρούχα που… στέκονται μόνα τους λόγω του ψύχους!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ήδη, η χώρα μετρά 21 νεκρούς από το κύμα ψύχους ενώ όσο περνούν οι ώρες, εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός θα αυξηθεί.

ΗΠΑ - Οι ειδικοί προειδοποιούν: Πέντε λεπτά στο κρύο αρκούν για να πάθεις υποθερμία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ