ΚΟΣΜΟΣ

Τραυματίας σε νοσοκομείο βγήκε για τσιγάρο με ένα... μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη!

Τραυματίας σε νοσοκομείο βγήκε για τσιγάρο με ένα... μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη!
pixabay

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο στη Ρωσία, όπου ένας τραυματίας βγήκε έξω από το κτήριο για να… κάνει ένα τσιγάρο με ένα... μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη!

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου. Όπως φαίνεται σε αυτό, ο άνδρας περπατάει με δυσκολία, ξυπόλητος και φορώντας μόνο το εσώρουχό του, στο διάδρομο του νοσοκομείου, ενώ έχει ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του.

Οι νοσοκόμες που τον βλέπουν αρχίζουν να του φωνάζουν τι κάνει, και πού πάει, χωρίς εκείνος να τους δίνει αρχικά καμία σημασία. Εκείνες συνεχίζουν να του φωνάζουν να γυρίσει πίσω, ενώ βλέποντάς τον να κατευθύνεται προς την έξοδο, του επισημαίνουν ότι έξω κάνει... ψοφόκρυο. Τότε εκείνος τούς απαντά ότι πάει για τσιγάρο!

Ο άντρας βγαίνει τελικά έξω στην παγωνιά, με ένα γιατρό να τον καταδιώκει, προσπαθώντας να τον πείσει να ξαναμπεί μέσα. Τον προειδοποιεί ότι εκεί έξω θα πεθάνει και του υπόσχεται ότι θα του κάνουν απλά μια ένεση και θα τον αφήσουν να γυρίσει σπίτι του.

Με τα... πολλά, ο νεαρός υπακούει τελικά στις παρακλήσεις του και επιστρέφει μέσα για να δεχτεί τις φροντίδες των γιατρών.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ