ΚΟΣΜΟΣ

«Ντύσου ή κατέβα από το αεροπλάνο»: 21χρονη καταγγέλλει αεροπορική εταιρεία

«Ντύσου ή κατέβα από το αεροπλάνο»: 21χρονη καταγγέλλει αεροπορική εταιρεία
Twitter/ @emroseoconnor

Η Βρετανίδα Εμιλι Ο' Κόνορ έμεινε έκπληκτη, όταν της ζητήθηκε να «φορέσει κάτι άλλο», καθώς η εμφάνισή της κρίθηκε ως «ακατάλληλη και προσβλητική» από το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας Thomas Cook.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος αεροσυνοδός της εξήγησε ότι τα ρούχα της ήταν «ακατάλληλα» και αποτελούσαν «προσβολή» προς τους υπόλοιπους επιβάτες, για την πτήση Μπέρμιγχαμ - Τενερίφη.

Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, συνολικά τέσσερα άτομα του πληρώματος ήταν γύρω της και την απειλούσαν πως αν δεν «συμμορφωθεί», θα την κατέβαζαν από το αεροσκάφος.

Τελικά η κοπέλα φόρεσε ένα μπουφάν της ξαδέρφης της που ταξίδευε μαζί της και πέταξε κανονικά για τον προορισμό της.

Η ίδια δηλώνει στην Daily Mail ότι φόρεσε τα ίδια ακριβώς ρούχα κατά την πτήση της επιστροφής στο Μπέρμιγχαμ, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα, όπως λέει, ήταν το μπλουζάκι της, που ήταν ένα κοντό κολλητό τοπ,.

«Τέσσερα άτομα ήρθαν από πάνω μου, να μου πάρουν τις αποσκευές και να με πετάξουν έξω, ενώ ένας άλλος που έλεγε πως προσβάλλω τους υπόλοιπους επιβάτες. Κυριολεκτικά έτρεμα από την οργή και την ντροπή που ένιωθα από το πώς μου συμπεριφέρονταν. Ρώτησα όλο το αεροπλάνο αν προσβάλω κάποιον και κανείς δεν είπε τίποτα», διηγήθηκε η 21χρονη.

Η εταιρία από την πλευρά της απάντησε επισήμως πως πρόκειται για λάθος και πως διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της διευκρινίζει πως απολογείται για το συμβάν, λέγοντας πως «ο υπεύθυνος καμπίνας προσπάθησε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για την κατάσταση».

«Απολογούμαστε για το περιστατικό, είναι ξεκάθαρο πως μπορούμε να το χειριστούμε καλύτερα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ