ΚΟΣΜΟΣ

Νεαροί έφτιαξαν ανθρώπινη αλυσίδα για να διασώσουν σκύλο από ορμητικό χείμαρρο

Νεαροί έφτιαξαν ανθρώπινη αλυσίδα για να διασώσουν σκύλο από ορμητικό χείμαρρο
screen grab από βίντεο

Ένα συγκινητικό βίντεο με τη διάσωση ενός σκύλου το οποίο είχε παγιδευτεί στην κοίτη ενός χειμάρρου και κινδύνευε να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, περαστικοί διαπίστωσαν ότι ήταν θέμα χρόνου μέχρι τα ορμητικά νερά να παρασύρουν τον ανήμπορο σκύλο που πιθανότατα να είχε τραγική κατάληξη. Έτσι έστησαν αμέσως μια αυτοσχέδια επιχείρηση διάσωσής του.

Την αρχή έκανε ένας νεαρός, ο οποίος πήδηξε από τα προστατευτικά κάγκελα μέσα στον χείμαρρο, και με πολύ προσοχή για να μην παρασυρθεί και ο ίδιος, έφτασε τον σκύλο και τον άρπαξε. Το δύσκολο έργο, όμως, ξεκινούσε τότε, αφού θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να καταφέρει να σκαρφαλώσει τον τοίχο, μεταφέροντας και το ζώο.

Οι υπόλοιποι νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, δεν έχασαν χρόνο. Αμέσως σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα, πιασμένοι ο ένας από το χέρι του άλλου. Παρόλα αυτά, στην αρχή δεν ήταν αρκετοί, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι τον σκύλο και τον νεαρό που βρίσκονταν στο χείμαρρο.

Για καλή τους τύχη, βρέθηκε ένας ακόμη νεαρός που έσπευσε να βοηθήσει την κατάσταση και αμέσως η επιχείρηση ξαναστήθηκε από την αρχή. Οι νεαροί σχημάτισαν καινούρια αλυσίδα και αφού έπιασαν εκείνον που είχε κατέβει στον χείμαρρο, κατάφεραν όλοι μαζί να τραβήξουν τον σκύλο επάνω.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ