ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Φλόριντα: Δασκάλα έστελνε βίντεο του μωρού της στον παιδόφιλο εραστή της

Φρίκη στη Φλόριντα: Δασκάλα έστελνε βίντεο του μωρού της στον παιδόφιλο εραστή της
Seminole County Jail

Μια δασκάλα δημοτικού σχολείου στη Φλόριντα συνελήφθη γιατί εκμεταλλευόταν το ενός έτους αγοράκι της για να ικανοποιεί τις παιδοφιλικές «ορέξεις» του συντρόφου της, στέλνοντάς του βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα, ο άνδρας, ο οποίος είναι παντρεμένος είχε κακοποιήσει την ίδια του την κόρη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα την Όντρα Μάμπελ, 34 ετών για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας στον 36χρονο Τζάστιν Ρίτσι.

Σύμφωνα με το Newsweek, οι Αρχές είχαν συλλάβει τον άνδρα στις 8 Μαρτίου αφού η 4χρονη κόρη του ανέφερε στη σύζυγό του πως είχε ασελγήσει πάνω της και μάλιστα αρκετές φορές.

Σε έρευνα που έγινε στο κινητό του, οι ερευνητές βρήκαν 10 βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Στο ένα εμφανίζεται η δασκάλα να δείχνει την γενετήσια περιοχή του βρέφους με απρεπή τρόπο, την ώρα που το θηλάζει.

Σε ένα άλλο βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να βιντεοσκοπεί το εσώρουχό της κάτω από τη φούστα, την ώρα που έκανε μάθημα σε σχολείο του Μίσιγκαν και στη συνέχεια να στρέφει την κάμερα προς την αίθουσα με τα παιδιά.

Η 34χρονη παραδέχτηκε τις πράξεις της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Μάμπελ και ο Ρίτσι διηγόντουσαν ο ένας στον άλλος ιστορίες για την σεξουαλική επαφή μεταξύ παιδιών και ενηλίκων.

Οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν από ένα χρόνο αφού ο άνδρας αρνήθηκε να πάρει διαζύγιο με την σύζυγό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ