ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανός προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι δεν είναι ο παιδόφιλος δίδυμος αδερφός του

Βρετανός προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι δεν είναι ο παιδόφιλος δίδυμος αδερφός του
screen grab από βίντεο

Ανυπόφορη είναι η ζωή για τον Όουεν Έβανς, έναν 42χρονο Βρετανό, τον οποίο όλοι τον μπερδεύουν συνεχώς με τον παιδόφιλο δίδυμο αδερφό του, Γκάβιν.

Ο Γκάβιν καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για παιδική πορνογραφία και διακίνηση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο διαδίκτυο.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος που πληρώνει για τα εγκλήματά του. Ο Όουεν, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τις πράξεις του δίδυμου αδερφού του, είπε πως αισθάνεται και αυτός σαν να εκτίει ισόβια ποινή, αφού οι άνθρωποι τον αποκαλούν συνεχώς παιδόφιλο.

«Θα πρέπει συνεχώς να αυτοϋπερασπίζομαι για κάτι το οποίο δεν έχω κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη βρετανική metro, ενώ δήλωσε αποτροπιασμένος για όσα έκανε ο αδερφός του. Όπως είπε, τα έμαθε όλα στο δικαστήριο, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, ο Γκάβιν θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη ποινή.

BBV

(Ο Όουεν και ο Γκάβιν/Πηγή: screen grab από βίντεο)

Ο Όουεν είναι τόσο απεγνωσμένος να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν είναι ο ίδιος παιδόφιλος, αλλά ο δίδυμος αδερφός του, ώστε ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Facebook, γράφοντας:

«Αυτό που έκανε ήταν πολύ κακό – ενώ είναι γεγονός ότι μας είπε ψέματα γι’αυτό. Εκείνος δεν θα έχει ανησυχίες για τα επόμενα χρόνια – εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πληρώσουμε το τίμημα». Ορκίστηκε, μάλιστα, να μην επικοινωνήσει ποτέ ξανά με τον αδερφό του.

«Το μόνο που προσπαθώ να κάνω, εάν οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να με μπερδεύουν με εκείνον για το υπόλοιπο της ζωής μου, είναι να κάνω γνωστή την ιστορία και να μας αφήσουν ήσυχους», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι από το σχολείο μπέρδευαν συνεχώς τους δυο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ