ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο 18χρονος που ανυπομονεί για το γάμο του με τη… μητέρα του κολλητού του

ΗΠΑ: Ο 18χρονος που ανυπομονεί για το γάμο του με τη… μητέρα του κολλητού του
Facebook/ Chase Gabbard

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η ιστορία της 39χρονης Jaimee Brown και του 18χρονουκολλητού του γιου της, Chase Gabbard, που είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο Κεντάκι των ΗΠΑ όταν ο Chase ήταν 11 ετών και έγινε κολλητός φίλος με το γιο της Jaice, ο οποίος είναι σήμερα 16 ετών. Το ζευγάρι συναναστρεφόταν χρόνια, ωστόσο ήρθε πιο κοντά το 2013, όταν άρχισαν να πηγαίνουν μαζί για τρέξιμο ώστε να βοηθήσει ο ένας τον άλλο να χάσει βάρος.

Ως τότε, κανείς δεν είχε αντιληφθεί τα συναισθήματά του αγοριού. Όλα έγιναν ξεκάθαρα, όταν ο 18χρονος πλέον Chase αποφάσισε να το... ρισκάρει, φιλώντας την Jaimee.

«Δεν είχα ιδέα για το τι ένιωθα ώσπου με φίλησε. Έπαθα μεγάλο σοκ, αλλά από τότε και έπειτα είμαστε πραγματικά αχώριστοι» εκμυστηρεύτηκε η 39χρονη στην Daily Mail.

«Έχω τρία παιδιά και είναι προτεραιότητά μου. Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σιγουρευτώ πως ήταν εντάξει με τη σχέση μου. Κανένα τους δεν είχε πρόβλημα, άλλωστε ήδη αγαπιόμασταν όλοι μεταξύ μας. Ακόμη και ο Jaice, ήταν πολύ εντάξει. Ακόμα είναι κολλητοί», συμπλήρωσε.

Δύο μήνες μάλιστα μετά το πρώτο τους φιλί, ο Chase Gabbard έκανε πρόταση γάμου στη μητέρα του καλύτερού του φίλου.

«Δεν πιστεύω πως μπορείς να βάλεις όρια στην αγάπη. Πρέπει να περιμένω να βγει το διαζύγιό μου, αλλά ήδη έχουμε σχεδιάζει τον όμορφο γάμο μας κι έχουμε γράψει τους όρκους μας» αναφέρει η Jaimee.

Αρχικά, οι μόνες ενστάσεις για αυτήν τη σχέση ήταν των δύο μαμάδων (σ.σ. της μητέρας του 18χρονου και της 39χρονης), επειδή η Jaimee ήταν συμμαθήτρια με τη μητέρα του μελλοντικού συζύγου της. Τώρα όμως, δίνουν τις ευχές τους για βίο ανθόσπαρτο.

Όπως αναμενόταν δε, πολλές φορές τούς μπερδεύουν για μητέρα και γιο, ωστόσο δεν... σκάνε αφού τους φαίνεται απολύτως φυσιολογικό λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας την οποία δεν έχουν καμία διάθεση να κρύψουν!

Από την πλευρά του και ο γιος της Jaimee επιβεβαιώνει πάντως πως είναι ακόμα κολλητοί με τον πλέον... πατριό του.

«Είμαστε ακόμα οι καλύτεροι φίλοι. Βγαίνουμε έξω όλοι μαζί, διασκεδάζουμε και παίζουμε βιντεοπαιχνίδια. Όπως κάναμε και παλιότερα. Είναι χαρούμενοι κι αυτό έχει σημασία. Είναι πραγματικά ένα χαριτωμένο ζευγάρι» αναφέρει ο μικρός.

48919639 10157053998753586 3989710789018648576 o


Πηγή: Facebook/Jaimee Alsip Brown

Όσο για τον Chase; Δηλώνει χαρούμενος που έχει και το ρόλο του πατριού: «Έχω δεχθεί πως είμαι και πατέρας. Όμως, δεν έχει αλλάξει κάτι καθώς είναι πολύ καλά παιδιά. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε ή τι σκέφτονται οι άλλοι. Όσο είμαστε εμείς χαρούμενοι, αυτό έχει σημασία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ