ΚΟΣΜΟΣ

Τραγούδησε για 106 ώρες για να κερδίσει το ρεκόρ Γκίνες αλλά... μάταια

Τραγούδησε για 106 ώρες για να κερδίσει το ρεκόρ Γκίνες αλλά... μάταια
Pixabay

Το μόνο πράγμα χειρότερο από το να τραγουδάει κανείς για 100 ώρες συνεχόμενα, είναι να διαπιστώνει ότι η όλη «παράσταση» ήταν μάταιη.

Ο Κάρλος Σίλβερ, στην προσπάθειά του να «κατακτήσει» ένα ρεκόρ Γκίνες τραγούδησε ασταμάτητα για συνολικά 106 ώρες, πάνω από 5.000 τραγούδια. Στόχος του ήταν να «σπάσει» το ρεκόρ του Sunil Waghmare, ο οποίος το 2012 τραγουδούσε ασταμάτητα για 105 ώρες.

Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια του Κάρλος Σίλβερ, από τη Δομινικανή Δημοκρατία, να σπάσει το εν λόγω ρεκόρ Γκίνες, μετά την αποτυχημένη απόπειρά του το 2016. Φέτος και συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα, το χρονόμετρο έδειξε 106,7 ώρες ασταμάτητου τραγουδιού, πάνω από μία ώρα από το ρεκόρ του Ινδού Sunil Waghmare.

Ωστόσο μετά από την πενθήμερη προσπάθεια του Σίλβερ, οι κριτές των ρεκόρ Γκίνες αποφάσισαν το αποκλεισμό του λόγω παραβίασης των αυστηρών κανόνων της διοργάνωσης. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε τα διαλείμματα που του καταλογίζουν μεταξύ των τραγουδιών και ζητάει την επανεξέταση της προσπάθειάς του.

Μάλιστα υποστυηρίζει ότι κατά τη διάρκεια των 106 ωρών της εμφάνισής του έχασε εντελώς τη φωνή του, υπέστη 50 ηλεκτρικές κρίσεις στον εγκέφαλό του και δύο καρδιακές προσβολές, αλλά δεν είπε τίποτα στους διοργανωτές διότι ήθελε να κερδίσει.

«Θα τους μηνύσω, ακόμα κι αν πρέπει να απευθυνθώ σε διεθνές δικαστήριο», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος o 46χρονος καλλιτέχνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ