ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Αφρική: Ληστές πυροβολούν το αυτοκίνητο τουρίστριας για να της το κλέψουν

Νότια Αφρική: Ληστές πυροβολούν το αυτοκίνητο τουρίστριας για να της το κλέψουν
screen grab από βίντεο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 19χρονη τουρίστρια στη Νότια Αφρική, η οποία έπεσε θύμα τριών ανδρών που λήστεψαν το αυτοκίνητό της.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες στο Γιοχάνεσμπουργκ και καταγράφηκε από παρακείμενη κάμερα. Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, οι τρεις ληστές αρχικά εγκλωβίζουν το όχημα της 19χρονης με ένα SUV.

Δύο από αυτούς βγαίνουν από το αμάξι και κρατώντας όπλα στα χέρια, αρχίζουν να χτυπάνε τα τζάμια του αυτοκινήτου, φωνάζοντας ταυτόχρονα στην κοπέλα να τους ανοίξει, ενώ εκείνη βρίσκεται μέσα τρομοκρατημένη.

Αφού δεν καταφέρνουν να σπάσουν τα τζάμια, ο ένας πυροβολεί εξ επαφής το τζάμι με το όπλο. Ανοίγει την πόρτα και ο δεύτερος ληστής τραβάει την κοπέλα από τα μαλλιά και την σέρνει έξω από το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια μπαίνουν και οι δύο στο όχημα και εξαφανίζονται, με την 19χρονη να παραμένει έντρομη στη μέση του δρόμου.

Στο μεταξύ, ο τρίτος δράστης που περίμενε στο άλλο αυτοκίνητο, έστριψε και έφυγε όταν είδε τους άλλους δύο να φέρνουν σε πέρας την «αποστολή» τους.

Το αυτοκίνητο της 19χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο 40 λεπτά μετά τη ληστεία με τους τρεις δράστες να έχουν πάρει μόνο το κινητό της τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ