ΚΟΣΜΟΣ

Διεστραμμένη 40άρα έκανε σεξ με ανήλικα αγόρια που διατηρούσαν σχέση με τις κόρες της

Διεστραμμένη 40άρα έκανε σεξ με ανήλικα αγόρια που διατηρούσαν σχέση με τις κόρες της

Σοκ και αποτροπιασμό, ακόμα και στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ όπου η σεξουαλική κακοποίηση μαθητών από έκφυλες δασκάλες είναι καθημερινό φαινόμενο, έχει προκαλέσει η αρρωστημένη δράση της Coral Lytle.

Η 40άρα από την Καλιφόρνια με τις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις, αποδέχτηκε τον περασμένο μήνα τις εις βάρος της κατηγορίες και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης, καθώς αποπλάνησε και έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια την εποχή που διατηρούσαν σχέση με τις κόρες της!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο μαθητές μπλέχτηκαν στα σεξουαλικά δίχτυα της 41χρονης Coral Lytle ενώ φοιτούσαν στο Λύκειο μαζί με τις δύο κόρες της, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια, σε μια προσπάθεια να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τους δικαστές.

Μια διαφωνία ωστόσο ανάμεσά τους, σχετικά με την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στην ασυγκράτητη γυναίκα, οδήγησε στην κατάρρευση της συμφωνίας που είχε συνάψει ο συνήγορός της με την Εισαγγελία.

Η δικαστική περιπέτεια της Coral αναμένεται έτσι να έχει και άλλα επεισόδια, πόσο μάλλον αν η 41χρονη ανακαλέσει τη δήλωση ενοχής της, κάνοντας χρήση αυτού του δικαιώματός της.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Lytle είχε έρθει πολλές φορές σε σεξουαλική επαφή με τους δύο μαθητές, το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2017.

Βάσει των στοιχείων που παρουσίασε στο δικαστήριο η Εισαγγελία, η διεστραμμένη μητέρα δύο έφηβων κοριτσιών φαίνεται μάλιστα πως χρησιμοποιούσε ως δόλωμα τις κόρες της για να βρίσκει υποψήφια «θύματα».

Τα ανυποψίαστα κορίτσια έφερναν τους φίλους τους στο σπίτι για να τους συστήσουν στους γονείς τους, με την 41χρονη να αρπάζει την… ευκαιρία, ρίχνοντάς τους στο κρεβάτι. Αφού αντάλλαζε αρχικά τηλέφωνα με τους ανήλικους νεαρούς, στη συνέχεια τους «ξεμονάχιαζε» στο αυτοκίνητό της ή όπου αλλού, προσφέροντάς τους αλκοόλ και πούρα, για να ακολουθήσουν ιδιαίτερα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Μόνο που η Lytle δεν υπολόγιζε πως ένας από τους δύο εφήβους θα άνοιγε το στόμα του, αλλά και τον «ασκό του Αιόλου» γι΄ αυτήν.

Όπως είχε εκμυστηρευτεί, ο νεαρός αποφάσισε να μιλήσει επειδή αισθανόταν ντροπή «όταν έσφιγγε το χέρι του συζύγου της 41χρονης για να τον χαιρετήσει»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ