ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τον σύζυγό της γιατί έβλεπε ταινίες πορνό

Σκότωσε τον σύζυγό της γιατί έβλεπε ταινίες πορνό
Jefferson County Sheriff’s Office

Η εμμονή του συζύγου της να παρακολουθεί ταινίες πορνό, οδήγησε μια γυναίκα στο Άρκανσας των ΗΠΑ, να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει με το όπλο που είχαν στο σπίτι τους.

Η 69χρονη Πατρίσια Χιλ είχε επανειλημμένα ζητήσει από το σύζυγό της να σταματήσει να βλέπει ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, όπως συνήθιζε, έχοντας κάνει συνδρομή σε πορνογραφικό κανάλι.

Ο 65χρονος Φρανκ, όμως, συνέχιζε απτόητος, παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις της, έχοντας, μάλιστα, μετατρέψει την αποθήκη που είχαν πίσω από το σπίτι τους, σε προσωπικό του χώρο, για να παρακολουθεί ανενόχλητος με τις ώρες.

Βλέποντας ότι ο άντρας της την αγνοεί, η Πατρίσια προχώρησε δύο φορές από μόνη της σε ακύρωση της συνδρομής στο κανάλι στο παρελθόν. Δεν είχε, όμως, ξεμπερδέψει. Η ίδια βγήκε εκτός εαυτού, όταν μια μέρα, βλέποντας το λογαριασμό της καλωδιακής τους τηλεόρασης, διαπίστωσε ότι ο άντρας της είχε ενεργοποιήσει ξανά το κανάλι. Πήγε στην αποθήκη, όπου τον έπιασε «στα πράσα» να παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα.

1 e12b

Πηγή: Jefferson County Sheriff’s Office

Πλημμυρισμένη από οργή, πήγε στο σπίτι τους, πήρε το όπλο που είχαν για αυτοπροστασία, επέστρεψε στην αποθήκη και τον πυροβόλησε δύο φορές.

«Έχασε το μυαλό της, βγήκε εκτός εαυτού. Δεν προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια, ομολόγησε αμέσως τι είχε κάνει», ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας που αντιμετωπίζει πλέον ποινή πολυετούς κάθειρξης για δολοφονία.

Όπως επισήμανε, η πορνογραφία στο μυαλό της συντηρητικής γυναίκας «ισοδυναμούσε με προσβολή απέναντι στην ίδια αλλά και απέναντι στον Θεό».

Ακούστε το τηλεφώνημά της Πατρίσια στο 911:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ