ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Οι τουρίστες που «διαισθάνθηκαν» το θάνατο και το ανατριχιαστικό βίντεο

Serial killer στην Κύπρο: Οι τουρίστες που «διαισθάνθηκαν» το θάνατο και το ανατριχιαστικό βίντεο

Το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ανατριχίλα κάνει βίντεο ταξιδιωτικής blogger, η οποία επισκέφθηκε μαζί με το σύντροφό της την Κόκκινη Λίμνη και διαισθάνθηκε «το θάνατο στην ατμόσφαιρα».

Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα της SarahFunky στις 23 Φεβρουαρίου του 2018, λίγο αφότου ταξίδεψαν στο Μιτσερό για να ανακαλύψουν την Κόκκινη Λίμνη, που όπως επισημαίνει, την ύπαρξη της οποίας δεν γνωρίζουν καν πολλοί ντόπιοι.

«Κάπως έτσι γίνονται τα επεισόδια για φόνους», σχολιάζει ο άνδρας ενώ οδηγούν προς τον προορισμό τους, ξετυλίγοντας ένα σενάριο θρίλερ.

Όταν φτάνουν μάλιστα στη λίμνη, τη «σκυτάλη» παίρνει η γυναίκα, τονίζοντας: «Είναι τόσο άσχημα εδώ, τόσο αηδιαστικά. Υπάρχει η αίσθηση του θανάτου».

Σε κάποια στιγμή, δε, αναφωνεί: «Αισθάνομαι το θάνατο στον αέρα!».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον reporter.com.cy, εκείνη τη στιγμή οι φόνοι της Livia, της Elena και της Maricar είχαν ήδη διαπραχθεί, ενώ τα πτώματά τους βρίσκονταν ήδη στις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη. Σε ένα πλάνο, διακρίνεται μάλιστα κάτι που μοιάζει με βαλίτσα…

Πολίτης είχε φωτογραφίσει βαλίτσες στην «Κόκκινη Λίμνη» από το 2017

Την ίδια ώρα, πολίτης που είχε επισκεφθεί την «Κόκκινη Λίμνη» κόντα στο μεταλλείο Μιτσερού στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2017 είχε φωτογραφίσει την περιοχή, ενώ του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ότι στην σχεδόν αποξηραμένη λίμνη υπήρχαν κάποιες βαλίτσες, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω σημασία.

Όταν όμως προσφάτως αποκαλύφθηκε η δράση του serial killer 35χρονου ίλαρχου, Νίκου Μεταξά ανέτρεξε στις φωτογραφίες που είχε στο αρχείο του και συνειδητοποίησε ότι ίσως βρισκόταν μπροστά στις βαλίτσες με τα πτώματα, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τους ανακριτές και να δώσει κατάθεση.

Αν πάντως υπήρχαν όντως βαλίτσες με πτώματα, αυτές πρέπει να σχετίζονται με τις δολοφονίες της 36χρονης και της 8χρονης κόρης της από τη Ρουμανία που είχαν εξαφανιστεί το Σεπτέμβριο του 2016.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι στην «Κόκκινη Λίμνη», σύμφωνα με τον 35χρονο, υπάρχει ακόμα μια βαλίτσα με το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez η οποία δολοφονήθηκε το Δεκέμβριο του 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ