ΚΟΣΜΟΣ

Τους δολοφόνησε στο νεκροταφείο στο μνημόσυνο της συζύγου του

Τους δολοφόνησε στο νεκροταφείο στο μνημόσυνο της συζύγου του
Για πρωτοφανές στα χρονικά της πολιτείας περιστατικό έκαναν λόγο οι Αρχές της Καλιφόρνια J. Lawler Duggan/For The Washington Post via Getty Images/ideal Images

Ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο, όσο και δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε στη νότια Καλιφόρνια, όπου ένας άνδρας δολοφόνησε την αδελφή της νεκρής συζύγου του και τον άνδρα της μέσα σε νεκροταφείο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 60χρονος Μίσακ Μινασιάν και η 59χρονη Χριψίμ Μινασιάν επισκέφθηκαν το νεκροταφείο Bellevue Memorial Park, στην πέμπτη επέτειο από τον θάνατο της αδελφής της Χριψίμ Μινασιάν.

Εκεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, τους περίμενε κρυμμένος στο ΙΧ του ο ηλικίας 71 ετών Καραπέτ Καλαζιάν, σύζυγος της νεκρής γυναίκας. Μόλις το ζευγάρι πλησίασε τον τάφο, άνοιξε πυρ και τους αφαίρεσε τη ζωή, ενώ αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης είχε αποξενωθεί εντελώς από την άλλοτε οικογένειά του και πιθανότατα το γεγονός αυτό οδήγησε στην πράξη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ