ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στην Κύπρο για πατέρα που απήγαγε τα τρία του παιδιά

Συναγερμός στην Κύπρο για πατέρα που απήγαγε τα τρία του παιδιά
@Cyprus_Police

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης μετά από πληροφορία για διαζευγμένο, αλλοδαπό πατέρα που άρπαξε τα τρία ανήλικα παιδιά του από τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, η υπόθεση της αρπαγής των τριών ανήλικων παιδιών καταγγέλθηκε από τη μητέρα τους, η οποία είχε την κηδεμονία τους. Η Αστυνομία αναζητεί τον πατέρα και τα τρία παιδιά, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η Αστυνομία καταζητεί τον SUFIAN MOHAMMAD ABDALLAH MARIE, 42 ετών από την Ιορδανία και τώρα στη Λεμεσό, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής από τη νόμιμη κηδεμονία τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 12, 6 και 4 χρόνων, αδίκημα που διαπράχθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο SUFIAN πήρε τα τρία ανήλικα παιδιά από τη φύλαξη φιλικού προσώπου της μητέρας τους την ώρα που βρίσκονταν στο χώρο της Επίχωσης στη Λεμεσό.

Ο 42χρονος διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας HONDA INTEGRA, αργυρού χρώματος με αριθμούς εγγραφής ΗΝΡ513.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στα τηλ. 25-805187 και 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ