ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: «Φουντώνουν» οι φήμες ότι γεννάει η Μέγκαν - Ακύρωσε ταξίδι στην Ολλανδία ο Χάρι

Βρετανία: «Φουντώνουν» οι φήμες ότι γεννάει η Μέγκαν - Ακύρωσε ταξίδι στην Ολλανδία ο Χάρι
AP Photo/Frank Augstein

Στη ματαίωση του ταξιδιού του στην Ολλανδία, που είχε προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, προχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς η σύζυγος του Μέγκαν, αναμένεται σύντομα να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

«Λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε το προγραμματισμένο ταξίδι του Δούκα του Σάσεξ στο Άμστερνταμ την Τετάρτη 8 Μαΐου», έγραψε η Daily Telegraph, επικαλούμενη έναν εκπρόσωπο τύπου.

Ωστόσο, με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, ο πρίγκιπας Χάρι θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη, την πρώτη μέρα στο Άμστερνταμ και την επομένη στη Χάγη, ενώ μέχρι στιγμής έχει ακυρωθεί μόνον η πρώτη μέρα.

Η εξέλιξη φούντωσε εκ νέου τις φήμες περί καθυστέρησης στον τοκετό της Μέγκαν Μαρκλ.

Ωστόσο, πηγές από το Παλάτι επιμένουν ότι η ακύρωση έχει να κάνει με θέματα προγραμματισμού της βασιλικής οικογένειας.

Την ίδια ώρα, ουδείς γνωρίζει λεπτομέρειες για την γέννηση του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, με πολλούς να θεωρούν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Με δεδομένο ότι η γέννηση αναμενόταν για τον Απρίλιο και έχει μπει Μάιος, όλοι περιμένουν ένα σημάδι που να δείχνει ότι το παιδί έχει γεννηθεί.

Νωρίτερα σήμερα, σήμανε συναγερμός, όταν ένα αυτοκίνητο της βασίλισσας Ελισάβετ, με ροζ κουρτινάκια στα παράθυρα πέρασε τις πύλες του κάστρου. Μάλιστα πολλοί θεώρησαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε και δη κοριτσάκι.

Ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε η Ελισάβετ που είχε προγραμματίσει να παραστεί σε μια τελετή, ενώπιον 1.200 ατόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ