ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Βιασμό από τον «Ορέστη» καταγγέλλει 19χρονη

Serial killer στην Κύπρο: Βιασμό από τον «Ορέστη» καταγγέλλει 19χρονη
AP Photo/Petros Karadjias

Νέα στοιχεία για τη δράση του «Ορέστη» αποκαλύφθηκαν σήμερα στο δικαστήριο, όπου οδηγήθηκε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του offsite.com.cy, ενώπιον των αρχών, υπάρχει καταγγελία από 19χρονη γυναίκα πως ο 35χρονος τη βίασε.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, στις αρχές του 2017 την πήρε με το αυτοκίνητο του για να τη φωτογραφίσει. Την μετέφερε σε άγνωστη περιοχή και τη βίασε στο αυτοκίνητο του ενώ - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης - ο 35χρονος κατέγραψε σε βίντεο την πράξη του.

Η 19χρονη φέρεται να ομολόγησε το βιασμό της τόσο σε φίλη της όσο και στην πρώην σύζυγο του 35χρονου. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο Ορέστης γνώρισε το θύμα και συνομιλούσε μαζί του στο Badoo.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος συνελήφθη εκ νέου χθες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Στο δικαστήριο ο «Ορέστης»

Σήμερα, ο «Ορέστης» οδηγήθηκε στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας offsite.com.cy, η αστυνομία αναμένεται να ζητήσει ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για άλλες οκτώ μέρες.

Βάσει νομοθεσίας, οι ανακριτές μπορούν να ανανεώσουν την κράτηση του υπόπτου μέχρι και τρεις μήνες -εάν κριθεί αναγκαίο- πριν προχωρήσουν στην καταχώρηση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ