ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Μαχαίρωσε τη μητέρα του 50 φορές επειδή δεν του έδινε χρήματα για ναρκωτικά

Βραζιλία: Μαχαίρωσε τη μητέρα του 50 φορές επειδή δεν του έδινε χρήματα για ναρκωτικά
Facebook/Victor Sanchez

Ένας άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του στη Βραζιλία, παραδεχόμενος μάλιστα πως αφορμή στάθηκε η άρνησή της να του δώσει χρήματα για να αγοράσει κοκαΐνη.

Ο 32χρονος Victor Sanchez είπε στις Αρχές πως χτύπησε την 51χρονη Lucia Elisa Sanchez με ένα γυάλινο βάζο και έπειτα τη μαχαίρωσε τουλάχιστον 50 φορές και την άφησε μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι που έμεναν μαζί.

Ο μητροκτόνος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως ήταν θυμωμένος επειδή η μητέρα του τού είχε πει πως δεν θα του δώσει την κάρτα ανάληψής της, ώστε να δανειστεί χρήματα για να αγοράσει κοκαΐνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Αφού σιγουρεύτηκε πως η μητέρα του είναι νεκρή, ο Victor προσπάθησε να καθαρίσει τη σκηνή του εγκλήματος, πήρε την κάρτα της γυναίκας και μετέβη σε ένα κοντινό ΑΤΜ για να «σηκώσει» χρήματα.

Λίγο μετά, κάλεσε τις Αρχές, ενημέρωσε για τον φόνο της μητέρας του και προσπάθησε να το «χρεώσει» στον σύντροφό της. Όταν όμως οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς του 32χρονου, εκείνος ομολόγησε.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ο Sanchez εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης και είναι αντιμέτωπος με τουλάχιστον τρεις κατηγορίες.

«Είπε πως είχε κάνει χρήση κοκαΐνης το προηγούμενο βράδυ και το πρωί της Κυριακής χρειαζόταν απεγνωσμένα χρήματα» ανέφερε αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ