ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Ο «Ορέστης» ξυλοκόπησε την 30χρονη Asmita μέχρι θανάτου

Serial killer στην Κύπρο: Ο «Ορέστης» ξυλοκόπησε την 30χρονη Asmita μέχρι θανάτου
AP Photo/Petros Karadjias

Με χτύπημα στο κεφάλι φαίνεται ότι σκότωσε την 30χρονη Asmita Khadka Bista από το Νεπάλ, ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, όπως προκύπτει από τη νεκροψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, η νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας που συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα, έδειξε ότι ο «Ορέστης» άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκότωνε τα θύματά του.

Ενώ κάποιες γυναίκες τις σκότωσε πνίγοντάς τις ή στραγγαλίζοντάς τις με κεφαλοκλείδωμα, φαίνεται ότι σκότωσε την Asmita με χτύπημα στο κεφάλι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δολοφονία της συνέβη το καλοκαίρι του 2018 και όπως ανέφερε ο ίδιος, την σκότωσε μέσα στο όχημά του όταν βρίσκονταν στην περιοχή που ανεγειρόταν το νέο mall στη Λευκωσία.

Οι ιατροδικαστές και οι ανθρωπολόγοι θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους και θα αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα ώστε να δώσουν την τελική έκθεσή τους στην αστυνομία για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη αλλοδαπή, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής Ορούντας.

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του offsite.com.cy, επικαλούμενο πληροφορίες του ΚΥΠΕ, με την κατάδυση δύτη στους τρεις στόχους που σηματοδοτήθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Κόκκινη Λίμνη, συνεχίζονται οι έρευνες στο Μιτσερό για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ' ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να πέταξε στη λίμνη.

«Συνεχίζουμε σήμερα το πρωί τις έρευνες στους τρεις στόχους που έβαλε το sonar χθες αργά το απόγευμα. Θα τους ψάξουμε και εάν δεν έχουμε αποτέλεσμα θα σηματοδοτηθεί και άλλος αριθμός στόχων», ανέφερε στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή.

Πρόσθεσε πως οι στόχοι θα ερευνηθούν με την κατάδυση δύτη στη λίμνη.



Η ίδια πηγή ανέφερε πως το απόγευμα θα υπάρξει σηματοδότηση στόχων στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιατό, όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Σημείωσε πως αυτή τη στιγμή «δίνεται προτεραιότητα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου αναζητείται συγκεκριμένο αντικείμενο. Θέλουμε να τελειώσουμε με την Κόκκινη Λίμνη και να δουλέψουμε απερίσπαστοι στην άλλη λίμνη», επεσήμανε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ